World Careers

tiltrækker de unge 

til Det Blå Danmark

“CompanYoung er en meget vigtig og tæt samarbejdspartner ift. udviklingen og driften af kampagnen World Careers, som hører under Det Blå Danmark. Vi oplever CompanYoung som en meget dedikeret samarbejdspartner, der med afsæt i en stor viden om både målgruppe og medier, udvikler vores kampagne, så den tilpasser sig tidens trends.

CompanYoung faciliteter blandt andet hele vores digitale og sociale mediestrategi, som hvert år skaber nogle fantastiske resultater til kampagnen. Ligeledes benytter vi CompanYoungs platform YoungCRM til varetagelse af vores talentdatabase, der nu har over 10.000 registrerede. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, og jeg giver gerne CompanYoung mine varmeste anbefalinger.”

Anne Bay Riisager
Kampagneleder Det Blå Danmark

Plads til udfordringer og drømme

Det Blå Danmark er betegnelsen for alle maritime og søfartsrelaterende virksomheder og institutioner i Danmark. En af branchens største udfordringer er at tiltrække nok kvalificeret arbejdskraft, og derfor har kampagnen ”World Careers” kørt siden 2005. Kampagnen har til formål at fortælle unge om mulighederne i Det Blå Danmark og derved tiltrække talenter til de fire spor i den maritime sektor: Offshore, Shipping, Maritim Teknologi og Skib.

CompanYoung har været tæt forbundet med kampagnen siden 2013 og haft ansvaret for en lang række kampagneelementer og aktiviteter. World Careers er forankret digitalt via kampagnesitet WorldCareers.dk, som CompanYoung har udviklet og driver løbende.

WorldCareers.dk er henover årene vokset og har udviklet sig, således at det i dag er en job- og uddannelsesportal for hele Det Blå Danmark, og sitet er dermed omdrejningspunkt for mange af kampagnens aktiviteter—blandt andet film, cross media til sociale medier (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn) og naturligvis kampagnens talentdatabase og jobportal.

Case Det Blå Danmark
Det Blå Danmark - offshore
Det Blå Danmark- video
En verden til forskel

Se andre cases

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg