Vi skaber

talenter

Vores samarbejde med CompanYoung opstod på baggrund af flere gode anbefalinger, som vi havde forhørt nuværende kunder af virksomheden om. Det var startskuddet til et vellykket samarbejde.”

”Vi oplevede CompanYoung som en professionel samarbejdspartner, der både var effektiv, kreativ samt lyttende og forstående. Vi er rigtig glade og tilfredse med vores produkt og hele processen omkring det. Trods en meget stram tidsplan, har vi gennem hele forløbet haft indtrykket af, at vi var en særlig kunde, der blev taget seriøst. Efter den nye hjemmeside gik i luften, og vi kigger tilbage på samarbejdet og vores forventninger, så har CompanYoung til fulde levet op til dette. Vi kan varmt anbefale CompanYoung som samarbejdspartner.

 

 

Merethe Lyck Nielsen

Kommunikationsmedarbejder

EUC Syd

Ny tiltrækningsplatform og ny tiltrækningsstrategi

EUC Syd er en moderne uddannelsesinstitution, men deres daværende hjemmeside levede ikke op til dette billede i tilstrækkelig grad. Der var behov for en ny tiltrækningsplatform, et moderne og tidsvarende website, der var i stand til at afspejle EUC Syd, som en attraktiv og professionel uddannelsesinstitution.

Et grundigt forarbejde var roden til at indfri disse målsætninger. Med omkring 60 forskellige erhvervsuddannelser for unge og voksne, er EUC Syd en stor uddannelsesinstitution med en bred målgruppe. For at opnå den rette indsigt i målgruppen, afholdte vi bl.a. relevante workshops med interessenter fra skolen, erhvervslivet, samarbejdspartnere m.m. og udarbejdede forskellige kampagneretninger samt identitetsforslag, der blev udsendt og testet i målgrupperne.

Næste skridt var at udarbejde tiltrækningstrategier for den nye platform. I den forbindelse udarbejdede vi medieplaner med relevante annonceringsmaterialer, der fremkaldte et øget kendskab til EUC Syd. Samtidig gav vi EUC Syd den relevante coaching i sociale medier, der spillede sammen med den nye tiltrækningsstrategi.

Samarbejdet afledte et nyt og brugervenligt website, der netop formår at afspejle EUC Syd, som den moderne, attraktiv og professionel uddannelsesinstitution de nu engang er. Få et indblik heri nedenfor.

Se andre cases

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg