Skaber fremtidens pipeline

“Vi havde brug for en samarbejdspartner, der var i stand til at tænke ud af boksen i forhold til eksisterende muligheder på markedet. Dette med henblik på at tiltrække egnede kandidater til vores vacante positioner i virksomheden.”

“CompanYoung er et ungt team, der har fingeren på pulsen i forhold til at kunne sætte sig ind i Generation Y, og de digitale indfødte adfærdsmønstre. På denne måde tilsikrer vi i virksomheden en rekrutteringsproces, der afspejler samfundet lige nu.”

“Vi vil bestemt anbefale CompanYoung som samarbejdspartner. De er ildsjæle inden for deres fag, de ønsker at forandre sammen med kunden og tager ikke mindst opgaven alvorligt, mens de med stor seriøsitet arbejder med udfordringer, kunden måtte have.”

Morten Guldberg

HR Chef, PWT Group

 

Som hovedleverandør i herretøj til en lang række kunder rundt om i verden og med de to ledende tøjkæder, Wagner og Tøjeksperten, så var PWT Group en kapitalkæde med behov for målrettet og tilsikret rekruttering af de helt rigtige medarbejdere til deres shops. Således påbegyndte samarbejdet mellem PWT og CompanYoung.

Den ene del af samarbejdet bestod af en elevkampagne, der havde til formål at tiltrække kandidater til PWT’s elevuddannelser blandt andet med websitet www.modeelev.dk samt drift af sociale medier og målrettet medieplan.

For nemt og hurtigt at kunne rekruttere og besætte stillinger, øge kvaliteten af kandidater og få mest muligt ud af rekrutteringen, påbegyndte den anden del af samarbejdet, nemlig implementeringen af rekrutteringsplatformen, YoungCRM, hos PWT. YoungCRM blev hermed et rekrutteringssytem for alle deres stillinger, hvor de nemt og hurtigt kan kommunikere med et bredt kandidatfelt og tilsikre kvalitet herimellem. Samtidig anvendes systemet som en talentbank, som PWT hele tiden kan dykke ned, når de mangler nye medarbejdere.

 

 

Se andre cases

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg