Et kig ind i CompanYoungs maskinrum: Sådan sikrer vi høj kvalitet og succes for vores kunder

Vi er et powerhouse af viden, specialister, project managers og client managers. Dét gør, at vi kan levere alt dét, vores kunder måtte have behov for, og at vi kan kommunikere vores kunders DNA så effektivt som muligt. Få et kig ind i maskinrummet for vores måde at drive projekter på – og hvordan det sikrer vores kunders succes.

 
Vi ser det som en stor fordel, at vi er et powerhouse med alle nødvendige ressourcer, så vi ikke skal udlicitere de forskellige opgaver i et projekt til underleverandører. Men hvorfor er det en fordel? Det forklarer vores Head of Project Management, Sarah Guldhammer Olesen:

“Det betyder, at jeg hurtigt kan gå hen til vores specialister, eksempelvis en designer eller tekstforfatter, og udtrykke, hvad vores kunde har behov for. Og der er også meget kort vej specialisterne imellem, som sammen skal levere et færdigt produkt. Det skaber meget høj kvalitet, og det gør det nemmere at få mere af vores kunders sjæl med.”

“Vi går altid en ekstra mil for vores kunder. Og fordi vi har det hele in-house, og der er kort afstand fra kunde til specialist, kan vi hjælpe vores kunder, når det brænder på.”

Udover dét at vi har alle ressourcer in-house, er der flere faktorer i vores måde at drive projekter på, der gør, at vi lykkes med at skabe succes for vores kunder. Og her spiller vores project managers en helt særlig rolle.

 

Den tætte kunderelation er afgørende

Den gode og tætte kunderelation er afgørende for os og vores arbejde, og her spiller særligt vores project managers en vigtig rolle.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder så vidt som muligt har den samme project manager, når de arbejder sammen med os. Det gør, at vores project managers kender vores kunder rigtig godt.

“Jeg kender mine kunder virkelig godt, og jeg ved, hvad der er vigtigt for dem, og hvad der ikke er vigtigt. Den tætte kunderelation er afgørende, og det er vigtigt for mig, at kunderne ikke tolker mig og de andre project managers som en leverandør men nærmere som en kollega. Jeg har lige så meget på spil. Og jeg synes, det er lige så fedt, når det lykkes.”
– Sarah Guldhammer Olesen

Sarah Guldhammer Olesen, Head of Project Management i CompanYoung

Mange af vores kunder har vi samarbejdet med i mange år. Og når vi får en ny kunde, er det vigtigt for os, at vi får skabt en tæt kunderelation. I den forbindelse gør project manager bl.a. meget ud af at samarbejde med client manager og researche for at undersøge vores kunde, dennes udfordringer, og hvordan vi bedst hjælper dem.

Den tætte kunderelation er dog ikke kun vigtig i arbejdet for project managers. Vi arbejder i teams, hvor det er samme client manager, project manager og så vidt som muligt samme specialister, der arbejder med samme kunde. Dette gør, at alle har en god forståelse af vores kunde og dennes behov og ønsker.

 

Vi matcher viden om målgruppen med vores kunders DNA

Viden er en anden vigtig faktor for, at vi kan skabe succes for vores kunder. Viden ligger til grund for alt, vi gør i CompanYoung. Det gælder ikke kun viden om vores kunder. Det gælder også dyb viden om unge og vores kunders konkrete målgrupper.

Derfor har vi en dedikeret afdeling, der indsamler viden om specifikke kunders målgrupper samt forskellige segmenter af unge, der skal træffe uddannelses- og karrierevalg mere generelt.

Der er stor forskel på de unge segmenter og deres behov. Derfor går vi i dybden med de konkrete segmenter, hvem de er, og hvad der er vigtig for dem. Den viden bruger vi til at sørge for, at kommunikationen henvender sig til den rette målgruppe på den rette måde – samtidig med det afspejler vores kunde og dennes DNA:

“Vi viser vores kunder for dem, de er. Det er vigtigt for os, at de unge vælger det rette sted, for det har store konsekvenser for både den unge og skolen eller virksomheden, hvis de får unge ind, der ender med at droppe ud. Derfor kobler vi vores viden om de unge og deres behov med vores kunders unikaer og det, de kan tilbyde. At finde disse match er noget af det vigtigste i vores arbejde.”
– Sarah Guldhammer Olesen

Vores project managers er limen i CompanYoung

Vores project managers er eksperter i processer og har en systematiseret tilgang til arbejdet. Det gør, at vi kan levere kvalitet, hver gang.

I samarbejdet med vores kunder er vores project managers limen, der samler vores indsigt om de unge, specialisternes fagspecifikke viden samt vores kunders DNA, unikaer og behov. Og de sørger altid for at sikre den røde tråd i projekterne.

“Vores project managers er virkelig brændpunktet i CompanYoung. Det er den enkelte project manager, der ejer projektet. Vi har ansvaret. Og vi tager ansvaret. Jeg har hele tiden kundernes udfordringer for øje, og jeg er meget passioneret for at løse dem.”
– Sarah Guldhammer Olesen
 

Skal vi mødes over en kop kaffe?

Har vi vakt din interesse?

Så udfyld formularen og vi kontakter dig.