Anders byder dig indenfor i CompanYoung og giver et indblik i hverdagen som designer

Kreative brainstorms, fede projekter, faglig sparring og en stor portion arbejdsglæde. Sådan beskriver designer Anders Bjerrum sit arbejde som designer i Attraction-teamet i CompanYoung.

 
Hvordan er det at være ansat i CompanYoung? Vi vil gerne give dig et smugkig på hverdagen på vores kontorer. Derfor har vi talt med vores designer Anders Bjerrum, der giver et indblik i de forskellige arbejdsopgaver som designer, kulturen i CompanYoung og meget mere.

Anders blev i 2016 uddannet multimediedesigner, hvorefter han tog en overbygning i digital konceptudvikling. Hans uddannelse førte ham til en praktikstilling i CompanYoung, og efter endt uddannelse startede han i en fuldtidsstilling som designer.
 

Vejen til CompanYoung

Anders stødte første gang på CompanYoung i forbindelse med sin uddannelse i digital konceptudvikling, og han blev hurtig vild med tanken om CompanYoung som arbejdsplads. Til et matchmaking arrangement på Anders’ uddannelse mødte han den ansvarlige for praktikant-onboarding, hvor han lærte mere om mulighederne hos CompanYoung.

“Der er mange mulige arbejdsområder indenfor digital konceptudviklingsuddannelsen. Jeg har altid været specialiseret indenfor grafisk design og det kommunikative aspekt i form af konceptudvikling, målgruppeforståelse og brugerrejser. Og de områder var der god mulighed for at arbejde med hos CompanYoung.”

Derfor var CompanYoung højt på listen over mulige praktikpladser, og Anders’ sendte hurtigt en ansøgning afsted, da han skulle finde praktikplads.

“Da jeg søgte praktikplads hos CompanYoung, fik jeg heldigvis muligheden for at komme i praktik og prøve mine evner af. Det er jeg meget glad for, jeg takkede ja til.”

Efter Anders’ praktik var slut, fortsatte han i en studiestilling, der senere blev til en fuldtidsstilling som designer.

 

Anders designer grafik og brugerrejser, der konverterer

Anders arbejder i dag primært med grafisk design. Det indebærer alle former for design, som vores kunder har brug for, når de skal tiltrække og rekruttere unge til uddannelser, brancher og virksomheder, herunder webdesign, konceptudviklingsdesign, kampagnedesign og trykt materiale.

“En af mine opgaver som designer er at udvikle de rigtige koncepter. Her arbejder jeg med kreative brainstorms og med at finde ud af, hvad målgruppen har brug for, og hvordan vi laver det bedste match mellem det visuelle og virksomhedens identitet – og hvordan det bedst appellerer til den unge målgruppe.”

Derudover handler en stor del af Anders’ arbejde om at have en forståelse for brugerrejser – især hvad angår webdesign. Anders fortæller, at han fokuserer meget på, hvordan vi tager brugeren i hånden og sikrer, at vi ikke mister dem undervejs.

“Vi skal sikre, at brugerrejsen går så glat som muligt, så vi får konverteringsraten til at ligge så højt som muligt. Det giver det bedste resultat for både vores kunder og de målgrupper, de kommunikerer til.”

 

Det perfekte mix af professionalisme og et godt sammenhold

I CompanYoung er vi meget stolte af vores kultur, som, vi selv mener, er det perfekte mix af høj professionalisme og et godt kollegialt sammenhold.

Da vi spurgte Anders om, hvad det fedeste ved at arbejde ved CompanYoung er, fremhæver han netop nogle af de ting, der ligger til grund for den kultur.

“Virksomheden har en kultur med ret meget frihed, hvor folk har lyst til at præstere og er virkelig dygtige hele vejen rundt. Og samtidig har vi det godt sammen med en rigtig sjov hverdag – og så bliver man også bare bedre til sit arbejde. Man har lyst til at gøre sit bedste hver gang.”

Anders fortæller også, at han er glad for den måde, han kan drage nytte af sine kolleger, når de samarbejder på tværs af afdelinger og kompetencer. Men også den faglige sparring internt i designafdelingen betyder meget for Anders’ arbejdsglæde.

“Vi er i designafdelingen også rigtig gode til at sparre med hinanden. Det er noget af det fedeste ved at arbejde med design i CompanYoung.”

Anders er derudover meget glad for det store ansvar han hurtigt har fået, eksempelvis i forbindelse med at komme ud at møde kunder og have store præsentationer. Det store ansvar, Anders hurtigt har fået, betyder, at han har mulighed for at sætte store aftryk på grafiske materialer, som vi alle kan støde på til daglig. Og netop det betyder meget for, at Anders er glad for at arbejde som grafiker hos CompanYoung.