Inspiration til din ferielæsning

2022 er ved at rinde ud, og det betyder for mange ferie og tid til fordybelse. Her er vores bud på læsestof til din ferie, som kan give dig en god start på 2023 med frisk viden om tiltrækning, trivsel og fastholdelse af unge.

 

Top 5 artikler fra CompanYoung i 2022

Ung-til-Ung: Tiltræk (de rette) unge med mere nærværende, troværdige og autentiske budskaber

Efter folkeskolen er der mere end 100 uddannelser at vælge imellem, og der venter endnu flere valgmuligheder i fremtiden. Det er derfor forståeligt, at valget er svært for de unge, og at de måske ikke lander på rette hylde hverken første eller anden gang.

I denne artikel kan du blive klogere på og få konkrete råd til, hvordan du kan tiltrække (de rette) unge med autentisk Ung-til-Ung-kommunikation ved hjælp af ambassadører.

Læs artikel

Hjælp frafaldstruede unge: fem vigtige pejlemærker

Udfordringerne med trivsel er rykket tættere på uddannelserne end nogensinde før. Og alt for mange unge er i risiko for at falde fra deres uddannelser grundet mistrivsel.

I denne artiklen får du indsigt i mistrivslen blandt unge, årsagerne bag og brugbare råd til, hvordan du hjælper frafaldstruede unge.

Læs artikel

Det har vi lært af over 20.000 chatsamtaler med unge

Vores bemandede chatservice giver os en unik indsigt i de unges spørgsmål, når de overvejer deres uddannelsesvej og starter på nyt.

I denne artikel kan du læse om den nye tendens vi oplevede frem mod uddannelsesstart i 2022 med langt flere spørgsmål af praktisk karakter – og du kan læse om vores løsning til at mindske spørgsmålene og tvivlen blandt de unge.

Læs artikel

3 års værdifuld viden fra Danmarks største analyse af unges valg af uddannelse

Hvert år udgiver CompanYoung en omfattende analyse af unges valg af uddannelse. Hvert år dukker der ny relevant viden op, som vi kan bruge aktivt i arbejdet med rekruttering og trivsel. I denne artikel kan du komme med bag om analysen.

Læs artikel

Manglen på faglærte stiger: Hvad er afgørende for de unge i valget af læreplads?

Det anslås, at der kommer til at mangle 99.000 faglærte i Danmark i 2030. Det er et problem som vi i CompanYoung arbejder intensivt på at løse. For at nå målene om tidligere indgåelse af lærepladser i trepartsaftalen er der behov for stor indsigt i de unges adfærd og motivation i valget af læreplads, og hvordan vi kan overføre den viden til praksis.

I artiklen her får du indsigt i nogle af de vigtigste pointer – og du får gode råd til, hvad de faglige udvalg kan gøre i praksis.

Læs artikel

Er du ikke den store læsehest?

Bare rolig! Vi har også masser af viden, som du kan få indsigt i bare ved at trykke play og læne dig tilbage.

CompanYoung Webinar Replays finder du optagelser af vores webinarer fra de sidste to år. Her finder du frit tilgængelig viden om bl.a. unges valg af uddannelses- og karriereveje, trivsel og fastholdelse.

Der er relevant viden for alle, der arbejder med unge og deres møde med uddannelsesverdenen eller jobmarkedet – hvad end det er på en efterskole ungdomsuddannelse, videregående uddannelse, i en virksomhed eller et femte sted.

Se tidligere webinarer

Skal vi tage en kop kaffe?

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om, hvordan CompanYoung kan understøtte din strategi.