Mangler du inspiration til din sommerlæsning?

Vejrudsigten lover højere og højere varmegrader. Dét kan kun betyde én ting: nu er det sommer! Sommeren frigiver plads til andre fornøjelser, og vi har et bud på, hvad du kan pynte sommerferien med. Her i artiklen giver vi et bud på læsestof til din sommer.

3 års værdifuld viden fra Danmarks største analyse af unges valg af uddannelse

Artikel Læsetid: 4 min.

Hvert år udgiver CompanYoung en omfattende analyse af unges valg af uddannelse. Hvert år dukker der ny relevant viden op, som vi kan bruge aktivt i arbejdet med rekruttering og trivsel. I denne artikel kan du komme med bag om analysen og lære mere om historien bag.

Læs artikel

Sådan hjælper vi vores kunder med at imødekomme de unges forventninger gennem vores bemandede livechat

Artikel Læsetid: 6 min.

I unges valg af uddannelse opstår der helt naturligt en masse tvivlsspørgsmål. Her arbejder CompanYoung aktivt for at afhjælpe netop denne problematik. CompanYoung har gjort det nemmere at møde de unge på deres præmisser. Chatløsninger er et vigtigt element i at imødekomme den unge målgruppe i en tid, hvor alting skal gå hurtigere og tilgængelighed er et must. I artiklen her kan du læse, hvordan vi hjælper vores kunder med at imødekomme de unges forventninger gennem vores bemandede livechat. Du kan med fordel også se vores webinar om netop dette. Den finder du i bunden af artiklen.

Læs artikel

Mercantec ser positivt på ny digital satsning i lærepladsnudging

Artikel Læsetid: 4 min.

Når de unge har valgt den rette ungdomsuddannelse, kan spørgsmålet omkring læreplads være den næste relevante problematik, der skal løses. I november 2020 indgik Regeringen og arbejdsmarkedets parter en aftale i forsøget på at sikre flere faglærte. Aftalen skulle betyde, at eleverne ikke længere står alene med ansvaret for at få en læreplads, samt at en stor del af eleverne på grundforløb 2, inden forløbet afsluttes, skal have en uddannelsesaftale. I artiklen her kan du læse om CompanYoungs samarbejde med Mercantec om at undersøge, hvorvidt elever kan nudges til at søge læreplads tidligere.

Læs artikel

Flere Lærepladser 2022

Inspirationskatalog & webinar

I forlængelse af ovenstående problematik omkring læreplads, er det relevant at berøre nødvendigheden for skabelsen af flere lærepladser. I 2021 udgav vi for første gang vores inspirationskatalog med trepartsindsatser, som kunne bidrage til øget kvalitet i det lærepladsunderstøttende arbejde og sikre indgåelsen af flere lærepladser i Danmark. Her kan du læse det nye og opdaterede katalog for 2022 med koncepter, der kan bidrage til ovenstående. Udover kataloget finder du desuden vores webinar og finder du det relevant for dig eller din virksomhed, har du muligheden for at kontakte os og høre mere.

Gå til linktree

CompanYoung og Flemming Efterskole samarbejder om øget trivsel

Artikel Læsetid: 6 min.

I artiklen længere oppe, der omhandler analysen af unges valg af uddannelse, berører Rasmus Lindgaard, videnschef i CompanYoung, unges valg af efterskole:

“Kigger vi specifikt på valg af efterskole, ser vi en tendens til at vælge det som en oplevelse. 10. klasse er et tilvalg, ikke en nødvendighed – undtagen hvis du er i tvivl om, hvad du skal bagefter eller ønsker at blive dygtigere fagligt. Derfor er der mange, der vælger efterskole som en oplevelse.”

En altafgørende faktor i de unges oplevelse afhænger af deres trivsel. Det gælder desuden alle ungdomsinstitutionerne. Herved ses vigtigheden i objektivt at afdække elevernes trivsel. I denne artikel kan du læse om CompanYoungs samarbejde med Flemming Efterskole om øget trivsel, og hvordan Flemming Efterskole bruger feedback til at styrke elevernes relationer og personlige udvikling.

Læs artikel

Unges brug af TikTok i 2021

Artikel Læsetid: 6 min.

Til sidst anbefaler vi dig at lære lidt om fremtidens medie: TikTok. Hvis du ikke allerede kender det, så giver artiklen dig en fyldestgørende introduktion. TikTok er en verdensomspændende social medie-platform, der anses for at være det hurtigst voksende sociale medie nogensinde. I artiklen kan du læse mere om TikTok, og TikTok som et vigtigt redskab i en markedsføringsstrategi.

Læs artikel

Events om trivsel, tiltrækning og rekruttering af unge

Webinar

Årligt afholder CompanYoung over 15 webinarer, hvor vi deler ud af vores viden og indsigter i arbejdet omkring tiltrækning, fastholdelse og trivsel blandt unge. Her kan du se eller gense vores webinarer og derudover tilmelde dig fremtidige.

Se eller gense webinar

Skal vi tage en kop kaffe?

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om, hvordan CompanYoung kan understøtte din strategi.