Rapport: Unges valg af elevplads 2019

Næsten 1.500 unge har delt deres overvejelser om valget af elevplads med os. Vi afdækker alt fra deres overvejelser før valget til forventningerne efter endt elevuddannelse. Resultaterne deler vi med dig i Danmarks største analyse om ‘Unges valg af elevplads’.

Daniel Borup Jakobsen

10. september 2019 · 2 min læsning
CompanYoung

Næsten 1.500 unge har fortalt os, hvilke overvejelser de har gjort sig i forbindelse med sit valg af elevplads. Og denne viden deler vi med dig.

Rapporten ‘Unges valg af elevplads 2019’ giver dig indgående kendskab og forståelse for unges valg af elevplads. Det er en indsigt, der har til formål at forstærke jeres evne til at tiltrække de rette elever til jeres virksomhed.

Analysen stiller spørgsmål ind til fire overordnede kategorier, der har effekt på den unges valg af elevplads: Forestilling, ønsker, adfærd og påvirkning.

De unges Forestilling er fundamentet for deres søgning og efterfølgende forventninger. Spørgsmålene er en kortlægning af, hvordan de unges opfattelse af at være elev er. Det gør sig både gældende før og under elevuddannelsen, men også af mulighederne de efterfølgende ser for sig.

Ønsker er spørgsmål, der afklarer, hvad de unge stræber efter og finder attraktivt ved en arbejdsplads, når de skal vælge elevplads.

Spørgsmål relateret til Adfærd stiller skarpt på hvornår, hvor og hvordan unge søger information om elevpladser.

Og i kategorien Påvirkning retter vi blikket mod at forstå, hvad der kan få de unge til at gå på kompromis med nogle ønsker til en arbejdsplads ved at skabe værdi for dem på anden vis.

Unges valg af elevplads: Få fat i rapporten

Få fingrene fat i afgørende viden om unges valg af elevplads. Der er to måder, hvorpå du kan få adgang til denne viden.

1. Hent et gratis uddrag

Du kan hente en gratis ‘Light’-version af rapporten, hvor du får en opsummering af de tendenser, vi har fundet, samt nogle af de generelle konklusioner, vi kan drage på baggrund af de unges svar.

Hent uddrag

 

2. Få fuld indsigt i unges valg af elevplads

Få fuld indsigt i unges valg af elevplads med den fulde rapport og analyse. Rapporten kan købes til kr. 1.995. Her får du en dybdegående indsigt i alle de vilkår og variabler, der spiller ind på unges valg af elevplads.

  • Rapporten bygger på besvarelser fra næsten 1.500 unge elever
  • 70 siders analyse og statistik, der dækker tiden fra før søgning til tiden og forventningerne efter endt elevuddannelse
  • Viden og anbefalinger som du kan anvende i din tiltrækning og fastholdelse af elever og unge medarbejdere

Få fat i dit eksemplar af ‘Unges valg af elevplads 2019’ ved at sende din forespørgsel her:

Tilmeld dig CompanYoungs Nyhedsbrev

Gør som +2000 andre i HR og uddannelsesverdenen. Få tilsendt CompanYoungs nyhedsbrev hver måned med fokus på unges valg af uddannelse, job og karriere.

Tilmeld dig her