Rapport: Unges valg af efterskole 2018

I november 2018 udgav CompanYoung vores årlige analyse omkring unges valg af efterskole. Analysen omfatter besvarelser fra elever såvel som forældre og handler om beslutningsmønstre for unge der skal vælge efterskole.

Christian Mehlsen

13. december 2018 · 8 min læsning
CompanYoung

I CompanYoung lever og ånder vi for viden om unge og har i de sidste 7 år hjulpet efterskoler med tiltrækning af elever og tilegnet os en unik viden inden for dette felt.

I den forbindelse har vi nu i samarbejde med 43 af landets efterskoler udarbejdet Danmarks største undersøgelse omkring unge og deres valg af efterskole med 5044 elever og 1953 forældre i tidsrummet august til september 2018.

Rapporten er på 122 sider inkl. bilag og kan både læses kronologisk og bruges som opslagsværk.

“Unges valg af efterskole”-rapporten sætter fokus på de nyeste trends, og eksaminerer de unges valg grundigt. Hvordan søger de information? Hvordan træffer de beslutninger? Hvor meget fylder far og mor? Alt sammen kortlægges, og vi kommer med anbefalinger, til hvordan man som efterskole kan bruge denne viden.

Få adgang til rapporten

Ønsker du adgang til “Unges valg af efterskole”-rapporten, så udfyld vores kontaktformular og lad os kontakte dig.

Tilmeld dig CompanYoungs Nyhedsbrev

Gør som +2000 andre i HR og uddannelsesverdenen. Få tilsendt CompanYoungs nyhedsbrev hver måned med fokus på unges valg af uddannelse, job og karriere.

Tilmeld dig her