Sådan får du succes med Åbent Hus

Morten

Af Morten Kyvsgaard

24. juli 2015

Åbent Hus er stadig én af de mest effektive måder at rekruttere blandt den unge målgruppe. Et succesfuldt arrangement er meget ofte medvirkende til en ny elev eller ansat.

Måske har du en idé om, hvordan dit arrangement skal strikkes sammen eller måske skal du arrangere for allerførste gang. Uanset hvad kommer vi her med nogle gode råd til dig, der gerne vil have rigtigt mange besøgende til netop dit arrangement – og afholde arrangementet med størst mulig succes.

I vores Åbent Hus publikation (som du kan hente lige her) undersøgte vi, hvordan man skaber de optimale rammer for succes med Åbent Hus. Her får du rapportens 5 vigtigste pointer:

Markedsføring på digitale medier = Vejen til mange besøgende

Tip #1: Op til arrangementet skal der naturligvis laves promovering for jeres arrangement. Det skal I selvfølgelig fortælle om på jeres website, hvor alle de praktiske oplysninger om arrangementet ligeledes bør være.

Herfra er det oplagt at fortælle om sit Åbent Hus-arrangement på de sociale medier – for manges vedkommende Facebook – og gerne mere end blot én gang. Brug desuden penge på at annoncere for jeres arrangement, så I kommer endnu længere ud og fanger potentielt interesserede.

2 ud af 5 blev ikke klogere af arrangementet

Tip #2: Sørg for et godt benarbejde forud for arrangementet. Sæt jer ind i, hvad det specifikt er dine besøgende forventer af arrangementet og hvad de gerne vil se.

Her kan I for eksempel spørge nogle af de tilmeldte deltagere  på Facebook – eller lade os klare det med en eventanalyse. Lad dig desuden inspirere af næste tip…

Besøgende vil se omgivelser og have indblik i dine muligheder

Tip #3: En rundvisning er en sikker vinder! Generelt vil de unge besøgende til Åbent Hus gerne se de fysiske rammer an. Vær desuden grundig med at fortælle om alt det, du tilbyder og vær forberedt på spørgsmål.

Desuden er nogle af de mest troværdige formidlere af, hvordan det er at være hos jer, de unge, der allerede er tilknyttet hos jer i dag. En idé kan derfor være at alliere sig med disse unge og lade dem byde ind på forskellige dele.

4 ud af 5 kom til Åbent Hus sammen med andre

Tip #4: Undervurdér ikke det sociale aspekt af at deltage i et åbent hus-arrangement! Uanset om den unge medbringer en forælder, en ven eller en helt syvende, så udnyt muligheden og husk at overbevise begge deltagere om, at dit sted er det rigtige at satse på. Det forøger jeres chancer for succes markant.

Hav i øvrigt forældrene in mente, når I laver annoncering for jeres arrangement. Og husk så i den forbindelse, at…

63% vil vide, om andre i deres netværk deltager

Tip #5: Giv de unge mulighed for, at se skolen an. Opret en begivenhed på sociale medier, hvor de unge kan finde de øvrige deltagere til arrangementet. Få ligeledes de unge til at dele opslagene om Åbent Hus.

På den måde kommer i længere ud, helt gratis, og det kan give det sidste skub, der skal til, for at få flere besøgende…

Læs også, hvordan I kan bruge Snapchat til at skabe succes med Åbent Hus

 

Kontakt mig

Har du lyst til at vide mere om dette emne, så kontakt mig

Jack Fabricius - CompanYoung - Key Account Manager

Jack Fabricius

Senior Client Manager & Teamleader

81 71 77 70

jack@companyoung.com

LinkedIn

Tilmeld vores nyhedsbrev

Har du lyst til at modtage seneste nyheder om tiltrækning- og rekruttering af unge?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, bliv inspireret og vær altid opdateret på viden om generation YZ.

Morten Kyvsgaard

Om forfatteren

Morten Kyvsgaard

mkc@companyoung.com 61 30 39 12

Morten er Digital Media Specialist hos CompanYoung. Han har stor viden om markedsføring og annoncering gennem sociale og digitale medier, såsom Facebook, Instagram, LinkedIn og Google. Hvis du ønsker viden herom, så hiv fat i Morten!

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg