De unges mening gør en forskel

Af Søren Blem Bach

31. august 2016

Hos CompanYoung tror vi på, at de unges mening gør en forskel på mere end blot én måde. Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Generation Y & Z i højere grad end tidligere generationer er drevet af at gøre en forskel igennem deres uddannelse og arbejde. Derfor satte vi os for at finde en måde, hvorpå vi aktiverer de unges idealisme og deler deres meninger til gavn for resten af verden.

Generation Lab – Stedet hvor de unge gør verden bedre ét svar ad gangen

Resultatet er blevet Generation Lab. Generation Lab er allerede danmarks største aktive panel af unge, der søger uddannelse og karriere. Knap 2.000 unge er aktuelt tilmeldt og antallet stiger hastigt i takt med at de unge ønsker at bidrage til at gøre en forskel. Hver måned foretager vi en lang række undersøgelser for virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Her hjælper flere tusind unge i alderen 13-30 år os og vores kunder med at få svar på, hvordan de tiltrækker og rekrutterer de unge i deres målgruppe på den bedst mulige måde.

På Generation Lab kan du deltage i undersøgelser, læse om vores seneste viden og se hvordan vi sammen gør en forskel

På Generation Lab kan du deltage i undersøgelser, læse om vores seneste viden og se hvordan vi sammen gør en forskel

Når velgørenhed og viden mødes

Vi har igennem de sidste otte år indsamlet viden for en lang række af Danmarks største virksomheder som bl.a. Dansk Supermarked, JYSK og Deloitte. For at bygge videre på al denne viden og samtidig give de unge mulighed for at gøre en forskel, støtter CompanYoung frem over et velgørende formål, de unge selv vælger, hver gang de deltager i en af vores undersøgelser. Neden for kan du se et udsnit af nogle af de mest populære formål, de unge ønskede at støtte i august måned. På generationlab.dk er der altid mulighed for at følge med i hvilke formål, de unge aktuelt er mest optagede af.

Her er oversigten over de formål de unge i Generation Lab valgte at støtte i august

Her er oversigten over de formål Generation Lab støttede i august

Det nyeste data om unge

Al data vi indsamler via Generation Lab, bliver anvendt i udarbejdelsen af de bedste karriere- og uddannelsesuniverser for unge. Udvalgt data fra undersøgelserne vil naturligvis også blive delt på siden. Med hjælp fra panelets deltagere laver vi spændende kampagner og rådgiver skoler og virksomheder på tværs af Danmark. Derudover anvendes den viden, der indsamles, også til at udarbejde artikler og rapporter om de nyeste tendenser blandt unge. Du kan se et udvalg af disse publikationer i CompanYoungs Videnscenter, hvor både artikler og rapporter udgives løbende.

Hvordan aktiverer I de unges lyst til at gøre en forskel?

Vi hører meget gerne om jeres erfaringer. Vi deler også gerne ud af vores oplevelser med at engagere de unge. I er meget velkomne til at besøge Generationlab.dk eller kontakte os for at få en uforpligtende snak og høre mere om, hvordan vi sammen kan gøre en forskel og give jer svar på de spørgsmål, I måtte have til målgruppen.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Søren Blem Bach,
Senior Consultant, CompanYoung
29893734
sbb@companyoung.com

Kontakt mig

Har du lyst til at vide mere om dette emne, så kontakt mig

Daniel Birkholm - CompanYoung

Daniel Birkholm

CCO & Co-Founder

22 28 23 22

daniel@companyoung.com

LinkedIn

Tilmeld vores nyhedsbrev

Har du lyst til at modtage seneste nyheder om tiltrækning- og rekruttering af unge?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, bliv inspireret og vær altid opdateret på viden om generation YZ.

Om forfatteren

Søren Blem Bach

Søren Blem Bach var tidligere Senior Consultant for CompanYoung A/S. Han underviste, og udgav artikler, omkring Generation Y. I dag skriver Søren Ph.D. ved Copenhagen Business School.

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg