BILBRANCHEN ER

PÅ VEJ FREM

“Vi valgte CompanYoung som samarbejdspartner til vores ambitiøse image- og rekrutteringskampagne “Bilkarriere” grundet virksomhedens indgående kendskab til den unge målgruppe. CompanYoung har gennem hele processen være dygtige til at guide os, så vi har fået skabt den mest optimale løsning med afsæt i Bilbranchens udfordringer og behov. Vi er meget tilfredse med det stykke arbejde, der indtil videre er lavet, og vi ser frem til at kampagnen kommer vores medlemsvirksomheder til gode i årene fremover.”

Thomas Møller Sørensen
Direktør, DI Bilbranchen

CompanYoung har for Bilbranchen (som er en del af Dansk Industri) udviklet kampagnen Bilkarriere.dk. Kampagnen skal fremme interessen for branchens jobmuligheder hos dygtige unge og bidrage til, at branchen kan tiltrække de mest kvalificerede medarbejdere til fremtiden. Bilens rolle og nye former for mobilitet stiller krav til fremtidens medarbejdere i branchen—traditionerne skal udfordres, der skal tænkes nyt, og der er brug for helt nye profiler.

Kampagnen består af en række forskellige elementer, hvor websitet Bilkarriere.dk fungerer som omdrejningspunkt. Her kan der læses om branchens forskellige uddannelsesmuligheder og karriereveje, og medlemsvirksomhederne kan henvise hertil, når interesserede har spørgsmål til branchens mange muligheder. På Bilkarriere.dk optræder også eksempler på nogle af de dygtige unge profiler i branchen, og de vil være centrale for kampagnen på Facebook og andre sociale medier.

CompanYoung har med afsæt i en indledende målgruppetest udviklet konceptet “På vej frem”, som er fællesnævneren for de fire brancherollemodeller. Man møder blandt andet Karen, der er uddannet cand.scient.pol og fik øjnene op for de muligheder og udfordringer, som bilbranchen har at tilbyde.

Kampagnen består af både website med jobportal, brochure, film og Facebook. Desuden bruges CompanYoungs relationsdatabase YoungCRM som værktøj i form af en interessebank.

Oplev casen her, eller se mere på www.bilkarriere.dk.

Bilkarriere - Slogan
Bilkarriere - Platforme
Bilbranchen - Fotoshoot
Bilkarriere - brochure
Bilbranchen - reparation
Bilkarriere.dk - site
Bilkarriere - website

See other cases

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg