Blue Water Shipping
Står stærkere 
end nogensinde

“Vi har arbejdet sammen med
CompanYoung siden 2012 i forbindelse med vores årlige elev- og trainee-
rekruttering. Senest har CompanYoung udviklet vores nye traineekampagne “24/7/365”. Dette er en kampagne, som vi er meget stolte over og tilfredse med — og vi har fået nogle rigtig flotte resultater med flere kvalificerede ansøgninger end tidligere. 

Det er ekstremt vigtigt for Blue Water Shipping at tiltrække de mest talentfulde unge til vores uddannelser indenfor shipping, spedition og økonomi, da vores egne talenter er en del af vores fødekæde. Vi oplever CompanYoung som en særdeles kompetent og engageret samarbejdspartner, der altid har fingeren på pulsen ift. den unge målgruppe. CompanYoung ved, hvad de har med at gøre, og de er en fantastisk sparrings-
partner, der kommer med kvalificerede oplæg og råd og yder en unik service.”

Lone Willumsen
HR Konsulent, Blue Water Shipping

Blue Water Shipping er en af landets førende virksomheder indenfor spedition og shipping. Virksomheden har hoved-
sæde i Esbjerg og lokalkontorer placeret over hele landet (og verden). En vigtig del af virksomhedens organisationsudvikling er optaget af egne elever/trainees, som efter endt uddannelse ofte bliver i virksomheden. Årligt ansætter Blue Water Shipping over 25 elever/trainees, og her er det CompanYoungs opgave at tiltrække så mange kvalificerede ansøgninger som muligt.

Siden 2012 har vi arbejdet med udviklingen af Blue Water Shipping Young Employer Brand, og i dag er det stærkere end nogensinde. 2014/2015-kampagnen var højdespringet ift. både ansøgertal og kvalitet, hvilket vidner om vigtigheden af en langsigtet strategi for tiltrækningen af talenter.

Kampagnen “24/7/365 — an international career with a local touch” blev i udviklingsfasen testet i CompanYoungs målgruppe paneler, hvorefter vi designede de digitale platforme i form af Facebook og kampagnesite, udviklede film og planlagde en træfsikker medieplan.

Oplev casen herunder.

Blue Water Shipping - kampagne
BWS2
Blue Water Shipping - kampagne
Trainee

See other cases

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg