Unge ambassadører
rocker
det gode budskab

“CompanYoung hjalp os med at målrette vores kampagne for at fange de unge talenter vi vægter højt i Coop. Eleverne har en vigtig rolle i Coop, derfor var det vigtigt for os, at vi kunne komme endnu mere proaktivt ud på de sociale medier med budskabet om de muligheder og den spændende hverdag der venter nye elever. Ud over vores annoncering via SoMe har CompanYoung også hjulpet meget med at etablere et ambassadørkorps af elever, der driver vores elev-Facebookside, og den er engagerende både for nyere og mere erfarne elever. CompanYoung har bestemt fingeren på pulsen i de unges online adfærd”

Annabeth, Senior HR konsulent Coop.

CompanYoung har samarbejdet med Coop om at udbrede unge menneskers kendskab til Coop og de attraktive karrieremuligheder Coops elevprogram danner ramme om.
Der var behov for en optimeret eksponering på de vigtige platforme i de unges liv, hvilket blandt andet betød, at CompanYoung stod for en øget indsats på sociale medier. Vi lavede en Facebookside med henblik på at sprede vigtige budskaber om elevprogrammet via unge ambassadører i Coop. Ambassadørerne lægger løbende opslag på Facebooksiden, hvor de deler øjeblikke og informationer om lige netop deres hverdag som elev i Coop.

De sociale medier er en del af en samlet medieplan, hvor CompanYoung er ansvarlig for at Coops elevprogram er synligt året rundt på forskellige kanaler, fx. på diverse jobportaler og Google søgninger. Vi mener den samlede plan er fornuftig for at styrke brandet og de unges bevidsthed. CompanYoung har ligeledes assisteret i optimeringen af diverse materialer tilgængeligt for de unge. Det rigtige indhold er vigtigt for os, og har bestemt enorm værdi for Coop hvorfor vi har bidraget med vores ekspertise i at målrette indholdet på de forskellige kanaler.

See other cases

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg