Deloitte fik

en lidt federe

selfie

“Vi har samarbejdet med CompanYoung omkring vores tiltrækning af unge i en årrække, hvor kampagneaktiviteterne løbende har udviklet sig i takt med vores behov og målgruppens adfærd.

CompanYoung yder en utrolig god og nærværende service for os, og vi føler således altid, at vi kan få en kvalificeret sparring ift., hvordan vi bedst muligt når de unge. Det er vigtigt for os, at vores employer branding er i øjenhøjde med målgruppen, og i den forbindelse oplever vi altid, at CompanYoung har fingeren på pulsen. Vi oplever medarbejderne som værende troværdige, og de vender altid hurtigt tilbage. Vi glæder os til de fremtidige aktiviteter.”

Mia Juul-Hansen
Kathrine Benzon
Deloitte Danmark

Som et af landets og verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder er det fundamentalt vigtigt for Deloitte at tiltrække de allerbedste talenter. Henover hele året dyrkes der relationer med studerende på mange forskellige uddannelsesniveauer. Det gælder især revisionssiden, hvor man  hvert år rekrutterer over 90 revisortrainees til et målrettet og ambitiøst uddannelsesforløb, der har til formål at udvikle egne talenter.

CompanYoung har arbejdet sammen med Deloitte siden 2011. Samarbejdet har budt på mange forskellige leverancer og aktiviteter, såsom udviklingen af kampagnen “#enlidtfedereselfie”. CompanYoung sidder med ansvaret for revisortrainee-kampagnens digitale eksekvering i form af tilstedeværelse og community management på Facebook samt koordinering af hele medieplanen.

Deloitte bruger også YoungCRM-platformen til relationspleje og håndtering af virksomhedens talentpipeline. Oplev udvalgte kampagneelementer fra vores samarbejde med Deloitte her på siden.

Deloitte - revisiontrainees
Deloitte - Selfies
Case Deloitte
Deloitte - gruppeselfie

See other cases

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg