Vi skaber

talenter

 

Vores samarbejde med CompanYoung opstod på baggrund af flere gode anbefalinger, som vi havde forhørt nuværende kunder af virksomheden om. Det var startskuddet til et vellykket samarbejde.”

”Vi oplevede CompanYoung som en professionel samarbejdspartner, der både var effektiv, kreativ samt lyttende og forstående. Vi er rigtig glade og tilfredse med vores produkt og hele processen omkring det. Trods en meget stram tidsplan, har vi gennem hele forløbet haft indtrykket af, at vi var en særlig kunde, der blev taget seriøst. Efter den nye hjemmeside gik i luften, og vi kigger tilbage på samarbejdet og vores forventninger, så har CompanYoung til fulde levet op til dette. Vi kan varmt anbefale CompanYoung som samarbejdspartner.

 

 

Merethe Lyck Nielsen

Kommunikationsmedarbejder, EUC Syd

EUC Syd er en moderne uddannelsesinstitution, men den daværende hjemmeside levede ikke op til dette billede i tilstrækkelig grad. Der var behov for en ny tiltrækningsplatform, et moderne og tidsvarende website, der var i stand til at afspejle EUC Syd, som en attraktiv og professionel uddannelsesinstitution.

Et grundigt forarbejde grundlagde fundamentet for skabe den helt rigtige tiltrækningsplatform til EUC Syd. Med omkring 60 forskellige erhvervsuddannelser for unge og voksne, er EUC Syd en stor uddannelsesinstitution med en bred målgruppe. For at opnå den rette indsigt i målgruppen afholdt CompanYoung bl.a. workshops med interessenter fra skolen, erhvervslivet, samarbejdspartnere m.m. Herefter udarbejdede vi forskellige kampagneretninger samt identitetsforslag, der blev udsendt og testet i relevante målgrupper.

Næste skridt var at udarbejde en målrettet og træfsikker medieplan med relevante annonceringsmaterialer, med det formål at fremme kendskabet til EUC Syd i markedsområdet. Samtidig har CompanYoung udviklet EUC Syd’s strategi ift. sociale medier, hvor vi bl.a. har givet løbende coaching i sociale medier, således at disse spiller sammen med den nye tiltrækningsstrategi.

Samarbejdet har mundet ud i et nyt og brugervenligt website, der netop formår at afspejle EUC Syd, som den moderne, attraktive og professionelle uddannelsesinstitution de er. Få et indblik heri nedenfor.

EUC Syd - vi skaber resultater
EUC Syd
Vi skaber fremtiden - Euc syd
EUC Syd - vi skaber resultater
EUC SYD Case
EUC SYD Case
EUC Syd we create talents

See other cases

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg