Hurtig og nem
rekruttering

Årsagen til vi valgte CompanYoung/Elevplads.dk samarbejdspartner var, at det virkede som et site, hvor vi ville få mange seriøse henvendelser igennem. Vi endte med at få mange gode emner til samtaler og har fundet en rigtig god elev. Elevplads.dk hjalp os med sortering af de mange ansøgninger. Det fungerede rigtig godt.

Vi fik en god sparring omkring, hvad vi skulle lægge vægt på i vores søgning efter en egnet elev. Vi ville dog have ønsket os, at elevplads.dk også havde oplyst os om, at det kræver en godkendelse, før man kan optage elever, og at eleven skulle på skole i 5 uger, før han kunne starte hos os. Det gav nogle udfordringer.

Vi kan anbefale CompanYoung/Elevplads.dk. Elevplads.dk er efter vores overbevisning det sted, hvor vi fik de relevante ansøgninger, som vi havde brug for. Vi fik en god sparring om sortering af ansøgninger, og i sidste ende ansætte en kvalificeret salgselev.

 

Michel Goldin
Partner, Focus Flex Leasing

Da Focus Flex Leasing A/S søgte en ny salgselev, søgte de samtidig en mere overskuelig og tidsbesparende rekrutteringsproces, der var i stand til at finde dem en kompetent kollega på hurtig og nem vis. Her kom Smart Recruit ind i billedet; vores nye rekrutterings- og screeningsmodul, som yder assistance ifm. en virksomheds elevrekruttering.

Det kan både være en vanskelig og tidskrævende proces at finde de helt rigtige kandidater i ansøgningsbunken, men det var det ikke for Focus Flex Leasing. Vi tog os af størstedelen af rekrutteringsprocessen.

På baggrund af en indledende dialog med Focus Flex Leasing, som indrammede krav til den ønskede profil, opsatte vi elevannoncen ved brug af vores rekrutteringsplatform, YoungCRM. I samme platform blev ansøgningerne modtaget; ansøgninger der ikke blot baserede sig på den traditionelle, tekstlige ansøgning og CV men også profilmatchtests og video. Derudfra generede vi profilmatches, gennemgik løbende ansøgningerne, udvalgte de bedste matches og sendte disse videre til virksomheden. Den endelige rekruttering var op til Focus Flex Leasing, som blot skulle håndtere de 5-10 bedste profilmatches, de fik tilsendt.

Rekrutteringensprocessen gav et gennemsnitligt match på hele 82 % blandt ansøgerne og virksomheden, og det resulterede ikke blot i én ny kollega til Focus Flex Leasings team men to til trods for, at virksomheden kun søgte en.

 

Elevrekrutteringen i tal

  • Gennemsnitligt matchprocent på 82
  • Over 1.300 unikke visninger
  • 220 unikke kliks
  • 56 ansøgninger
  • 8 A-kandidater
matchprocent
smarbejde med companyoung
Focus Flex Leasing kampagne
focus flex leasing
Focus Flex Leasing case
Focus Flex Leasing kampagne

Smart Recruit

Hjælper virksomheder med at finde de rigtige kandidater nemt og hurtigt ved at:
Opsætte elevannoncer i YoungCRM
Opsætte profilmatch-tests
Gennemgå ansøgninger løbende (rekrutteringskonsulent)
Udvælge de 5-10 bedste ansøgere
Udlevere ansøgninger til virksomhed

See other cases

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg