SAMMEN
UDVIKLER VI VORES
TALENTER

“Vi valgte CompanYoung som samarbejdspartner grundet deres indgående kendskab til den unge målgruppe samt deres viden på efterskoleområdet. Det var tydeligt, at man lige fra de første møder fornemmede CompanYoungs engagement, hvor dét, der stod højest på prioritetslisten, var at lære vores efterskole at kende—vores kultur, ånd og værdier. Det kan man absolut se i det arbejde, CompanYoung udfører for os, hvilket er meget vigtigt for os. Vi oplever CompanYoung som en meget troværdig og dedikeret samarbejdspartner, der sørger for, at skolens markedsføring følger med tiden. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i årene fremover.”

Erik Junker
Forstander, Hald Ege Efterskole

Hald Ege Efterskole har et ønske om at udvikle sit brand, således at man kan fastholde sin position som en attraktiv efterskole. I den nye strategi og i samarbejde med CompanYoung sættes der derfor fokus på skolens stærke faglighed og det moderne studiemiljø.

CompanYoung har udviklet en strategisk plan for markedsføringen, der blandt andet indeholder et nyt setup på de sociale medier, film og en effektiv medieplan indeholdende SEO og Google AdWords. Det hele er forankret på efterskolens nye website, som CompanYoung også har udviklet.

Hald Ege Efterskole er en eftertragtet skole med et godt og stabilt elevoptag. Det er CompanYoungs opgave, at profileringen følger med tiden, således at positionen i markedet fastholdes.

Ser herunder udvalgte elementer fra samarbejdet.

Hald Ege Efterskole - kampagne
Hald Ege Efterskole - Mountainbike
Hald Ege Efterskole - Idræt
Hald Ege Efterskole
Hald Ege Efterskole

See other cases

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg