KMD
Kunde

KMD

Case

Graduate Program

Projekt
Tiltræk talentfulde unge graduates med en målrettet medieplan.
Historien

KMD, leverandør af software og IT-løsninger til primært den offentlige sektor, har et fantastisk ‘Graduate Program’ til unge professionelle. De havde dog brug for hjælp til at få ordet ud, mens de samtidigt arbejdede for at vedligeholde et attraktivt og relevant employer brand. Med over 3.000 ansatte og mere end 800 klienter var det en spændende opgave, som CompanYoung var klar til at løse. CompanYoung satte sig for at gøre talentfulde nyligt uddannede opmærksomme på KMDs graduate-program for efterfølgende at tilmelde sig.

Dette krævede en innovativ og træfsikker tilgang til branding af KMDs graduate-program. Denne tilgang inkluderede kampagner på sociale medier og optimering af jobopslag med employee advocacy som frontløberen. Samarbejdet resulterede i en ny og attraktiv karriereside til graduates, som blev promoveret via forskellige sociale medier. KMDs nye employer brand tager udgangspunkt i en storytelling, hvor arbejdskultur og karrieremuligheder er i centrum.

Kampagnen nyder fortsat stor succes med Snapchat og videocontent som de klart mest effektive midler. KMD og CompanYoung ser forsat frem til et godt samarbejde.

Hos KMD søger vi konstant efter at hyre, unge IT-professionelle og CompanYoung har lykkedes med at guide os i den rigtige retning og øge vores chancer for at gøre dette.

Værende både handlingsorienterede og glimrende strategikere er CompanYoung altid en fornøjelse at arbejde med. De leverer konsekvent den forventede kvalitet på det rigtige tidspunkt, og de er samtidig behagelige mennesker at være sammen med. Jeg vil til hver en tid anbefale at samarbejde med dem.”

– Signe Lærke Nørager, Head of Employer Branding hos KMD