Skaber
fremtidens
pipeline

“Vi havde brug for en samarbejdspartner, der var i stand til at tænke ud af boksen i forhold til eksisterende muligheder på markedet. Dette med henblik på at tiltrække egnede kandidater til vores vacante positioner i virksomheden.”

“CompanYoung er et ungt team, der har fingeren på pulsen i forhold til at kunne sætte sig ind i Generation Y, og de digitale indfødte adfærdsmønstre. På denne måde tilsikrer vi i virksomheden en rekrutteringsproces, der afspejler samfundet lige nu.”

“Vi vil bestemt anbefale CompanYoung som samarbejdspartner. De er ildsjæle inden for deres fag, de ønsker at forandre sammen med kunden og tager ikke mindst opgaven alvorligt, mens de med stor seriøsitet arbejder med udfordringer, kunden måtte have.”

Morten Guldberg

HR Chef, PWT Group

Som hovedleverandør i herretøj til en lang række kunder rundt om i verden og med de to ledende tøjkæder, Wagner og Tøjeksperten, er PWT Group en kapitalkæde med behov for målrettet og tilsikret rekruttering af de helt rigtige medarbejdere til deres butikker. De helt rigtige talenter i butikkerne er nemlig en vigtig del af kædernes fortsatte udvikling og vækst.

CompanYoung har blandt andet udviklet Wagner og Tøjekspertens elevkampagne, der har til formål at tiltrække de mest kvalificerede kandidater til virksomhedens elevuddannelser. Vi har blandt andet udviklet karriereuniverset www.modeelev.dk, stået for strategien på de sociale medier med en tilhørende målrettet medieplan.

Den anden del af samarbejdet omhandler vores tiltræknings- og rekrutteringsplatform YoungCRM. For nemt og hurtigt at kunne rekruttere og besætte stillinger valgte PWT at overgå til YoungCRM som HR rekrutteringsplatform. YoungCRM anvendes nu til rekruttering af alle stillinger i hele PWT, hvor HR-afdelingen nemt og hurtigt kan kommunikere med et bredt kandidatfelt og tilsikre kvaliteten af ansøgerne. Samtidig anvendes systemet som en talentbank, som PWT hele tiden kan dykke ned, når de er på udkig efter nye talentfulde medarbejdere.

PWT Group case
PWT Group case
PWT Group case
PWT Group case
PWT Group case
PWT Group case

See other cases

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg