Thisted Gymnasium & HF
Kunde

Thisted Gymnasium & HF

Case

Drømme, faglighed og muligheder

Projekt
Historien

Thisted Gymnasium & HF havde brug for hjælp til at tiltrække elever fra de yngre årgange. Gymnasiet og CompanYoung udviklede i samarbejde en ny online identitet med fagligheden i top. Gennem vores samarbejde har Thisted Gymnasium & HF oplevet en positiv udvikling i tilgangen af nye elever, som er op til 34% højere end tidligere år.

En ny brandingfilm og en ny tilgang til de sociale medier var essentielt for at kunne tiltrække nye elever. De nye tiltag er forankrede på en ny hjemmeside, som CompanYoung udviklede – et led i den nye, tydeligere identitet.

”Man er nødt til at indse, at det er en konkurrencesituation, hvor de unge har mange valg. Udadtil skal man synliggøre, hvad man gør på skolerne og alle de gode ting, der gøres på skolen. Vi skal sammen finde de gode historier og CompanYoung leverede rigtig gode produkter, der understøttede denne proces.”

”I samarbejdet med CompanYoung er vi blevet mere bevidste om, hvordan vi bruger de sociale medier og hvordan vi når ud til modtagergrupperne. I processen er vores selvbillede og image blevet styrket og eleverne og lærerne er rigtig stolte af hjemmesiden.”

Søren Christensen
Rektor, Thisted Gymnasium