DRØMMEFAGLIGHED &
MULIGHEDER
THISTED GYMNASIUM

Man er nødt til at indse, at det er en konkurrencesituation, hvor de unge har mange valg. Udadtil skal man synliggøre, hvad man gør på skolerne og alle de gode ting, der gøres på skolen. Vi skal sammen finde de gode historier og CompanYoung leverede rigtig gode produkter, der understøttede denne proces.”

I samarbejdet med CompanYoung er vi blevet mere bevidste om, hvordan vi bruger de sociale medier og hvordan vi når ud til modtagergrupperne. I processen er vores selvbillede og image blevet styrket og eleverne og lærerne er rigtig stolte af hjemmesiden.”

Søren Christensen
Rektor, Thisted Gymnasium

Thisted Gymnasium står som mange andre uddannelsesinstitutioner over for udfor-
dringen om at tiltrække elever fra små ungdomsårgange.
Thisted Gymnasium drømte stort, så mulighederne og tog i samarbejde med CompanYoung initiativ til at udvikle en ny online identitet med fagligheden i top. I løbet af det seneste år har vi sammen udviklet flere stærke tiltag, der har bidraget til en generel positiv udvikling, hvor Thisted Gymnasium nu får 34% flere elever sammenlignet med tidligere år.

Dette fornemme resultat blev hjulpet på vej af en gennemført proces, hvor der blev arbejdet med tiltrækning af elever på en nytænkende måde. Dette indebar bl.a. en brandingfilm og en ny tilgang til de sociale medier. På Thisted Gymnasium er de blevet mere bevidst om brugen af de sociale medier og hvordan de når ud til modtagergrupperne i øjenhøjde. Det hele er forankret på gymnasiets nye website, som CompanYoung har udviklet. Hvad end du er elev eller potentielt kommende elev, bliver du i dag mødt af et gymnasium med en tydelig og klar identitet.

 

Thisted Gym
Thisted Gym
coverbillede
Thisted Gym

See other cases

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg