WRIST SHIP SUPPLY A/S

EXPAND YOUR HORIZON

GRADUATE PROGRAM

”Vi har nu med stor succes afviklet vores graduate kampagne tre gange, og vi har hver gang oplevet en enorm interesse for vores program. Vi oplever også, at de graduates, der ender med at slippe igennem nåleøjet, bidrager rigtig positivt til Wrist Ship Supply A/S. Derfor er efterspørgslen på graduates stigende i vores forretning.”

”Med CompanYoung har vi en særdeles kompetent og engageret samarbejdspartner, der har en enorm viden inden for tiltrækning af talenter.”

 

Ann Toft Magnussen

Wrist Ship Supply A/S

Wrist Graduate Programme

Tilbage i 2012 startede Wrist Ship Supply A/S deres første globale Graduate Program. CompanYoung har siden været med på hele rejsen. Opgaven bestod i at talentfulde unge på tværs af en række lande og kontinenter skulle have kendskab til Wrist Ship Supply A/S og herunder også det spændende og horisontudvidende Graduate Program.

Gennem de sidste fem år har CompanYoung hjulpet Wrist med at udbrede deres synlighed over for unge på verdensplan. Dette er blandt andet gjort ved at udvikle en tydelig og genkendelig online identitet, der på forhånd var testet i en udvalgt målgruppe for at sikre den størst mulige effekt af kampagnen. Alt dette blev sidenhen til et nyt internationalt kampagnesite, en Facebook side samt diverse film, der viser de mange alsidige muligheder, der tilbydes som graduate hos Wrist.

Udover at tiltrække og vække nysgerrigheden hos unge verden rundt, hjælper vi også Wrist med at sikre, at de modtager og fokuserer på ansøgninger fra de rette kandidater. Blandt innovative tiltag kan bl.a. nævnes, at vi, for at sikre de helt rette kandidater, har anvendt vores egen rekrutteringsplatform YoungCRM. Her bliver alle graduate ansøgere automatisk matchet ift. en profil, der er udviklet i tæt samarbejde med Wrist. Dette bliver suppleret med at kandidaterne uploader korte videoer, hvor de får mulighed for at ”vise deres talent” på en innovativ måde, der samtidig giver Wrist mulighed for at spotte de helt rigtige kandidater.

Oplev casen her, eller se mere på www.wrist-graduate.com

Den seneste rekrutteringskampagne har bl.a. resulteret i følgende:

+ 11 mio. globale visninger online afledt af en international medieplan
+ 17.000 besøgende på wrist-graduate.com (kampagnesitet)
+ 335 a-kandidater
+ 12 nye graduates
+ 800 likes/fans på Facebook siden
+ 1.276 ansøgninger via YoungCRM

Expand your horizon
Thank you for applying
Wrist - Join the graduate programme
Exploring the graduate programme
Daniel Vander Berg - Wrist i Rotterdam

See other cases

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg