Udgivelser & rapporter omkring tiltrækning af Generation Y, Z og Alpha

CompanYoung udgiver løbende undersøgelser og skriv, der giver inspiration og indsigt i tiltrækning og rekruttering af Generation Y, Z & Alpha. Vores rapporter og analyser udarbejdes i tæt samarbejde med vores kunder.

Vores rapporter & analyser

Oct 27 · 5 min læsning
Viden

Unges valg af ungdomsuddannelse 2020: Rejsen mod valget

Igen i år har de unge stået overfor et valg, som kan være afgørende for deres fremtid. Mulighederne er ikke blevet færre siden i fjor, og unge mener stadig, at det er svært at vælge ungdomsuddannelse.
Oct 27 · 5 min læsning
Viden

Unges valg af efterskole 2020: Rejsen mod valget

Når de unge vælger efterskole, er det med den drastiske livsomvæltning som udgangspunkt. Derfor er det vigtigt at have kendskab til de unges beslutningsproces og de faktorer, som påvirker den.
Oct 14 · 2 min læsning
Viden

Unges valg af elevplads 2020: Rejsen mod valget

‘Unges valg af elevplads 2020’ giver læseren kendskab til og forståelse af de unges beslutningsproces. Det er konkret indsigt, som du kan inkorporere i din rekruttering, så du kan finde den rette elev til din virksomhed.
Jul 17 · 2 min læsning
Viden

Rapport: Unges valg af ungdomsuddannelse 2019

Mange unge har svært ved at overskue valgmulighederne i forhold til ungdomsuddannelser og føler samtidig et pres for at vælge rigtigt. Få forståelse for den unges beslutningsproces frem mod valget af ungdomsuddannelse.
Jul 16 · 2 min læsning
Viden

Rapport: Unges valg af efterskole 2019

Hvilke overvejelser og forventninger har unge i forbindelse med valg af efterskole? Få svaret i CompanYoungs rapport, hvor ca. 6.000 unge fra 56 efterskoler og næsten 2.000 forældre har deltaget. Hent rapporten her.
Sep 13 · 2 min læsning
Viden

Rapport: Unges valg af elevplads 2019

Få fuld indsigt i unges valg af elevplads med en 360° analyse, hvor næsten 1.500 unge elever har delt deres overvejelser og forventninger til elevpladsen både før start og efter afslutning. Hent rapporten her.

Tilmeld dig CompanYoungs Nyhedsbrev

Gør som +2000 andre i HR og uddannelsesverdenen. Få tilsendt CompanYoungs nyhedsbrev hver måned med fokus på unges valg af uddannelse, job og karriere.

Tilmeld dig her