Assistant Business Analyst

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt (vi ansætter løbende)

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Stillingstype: Assistant Business Analyst (Studentermedhjælper)

Arbejdssted: Aalborg eller København

Vil du arbejde i en spændende og dynamisk medievirksomhed, der er førende inden for udvikling og drift af fremtidens digitale medieløsninger til tiltrækning af unge?

Som Business Analyst hos CompanYoung vil du være med til at indsamle, analysere og formidle data om de unges adfærd og deres forventninger til uddannelse og karriere.

Hos CompanYoung får du gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i et miljø med dygtige kolleger. Du vil møde en kultur præget af engagement og fællesskab i en nichevirksomhed med et unikt indblik i den unge målgruppes adfærd.

Hvem er vi?

Vi rådgiver førende uddannelsesinstitutioner og virksomheder i Danmark og er med til at hjælpe dem med at tiltrække og rekruttere de rette kandidater.

CompanYoung er en full-service medievirksomhed, som har specialiseret sig i unges adfærd på digitale og sociale medier. Vores kunder er virksomheder, uddannelsesinstitutioner og brancheorganisationer, som vi hjælper med at teste og kommunikere budskaber, der skaffer arbejdskraft, flytter holdninger og sælger varer. Vi tror på, at effektiv kommunikation handler om at kende sin direkte målgruppe rigtig godt—og vi kender de unge. Virksomheden tæller i dag 38 engagerede medarbejdere med en gennemsnitsalder på ca. 27 år.

 Hvad tilbyder vi?

Som Business Analyst vil du være en del af vores dynamiske insight og marketingsafdeling, hvor der ikke er to dage, der er ens. Du vil indgå i et team, der står for vidensindsamling og leverer den data CompanYoung anvender til at lave tiltrækningskampagner, der har stor effekt i målgruppen.

Vi regner med at du kan hjælpe os ca. 10-15 timer om ugen og du vil blive stillet over for en række forskelligartede arbejdsopgaver og selv være med til at sætte dagsordenen i samarbejde med vores team.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet inkludere:

 • Udvikling af undersøgelser i samarbejde med vores kunder—fra brainstorming til produktion og præsentation
 • Arbejde med forskellige systemer og værktøjer til dataindsamling og databearbejdning
 • Udarbejdelse af diverse rapporter, analyser, præsentationer, cases og artikler
 • Udvikling af diverse test og profiler
 • Markedsføring af diverse undersøgelser og udarbejdelse af PR materiale
 • Procesoptimering og udvikling af nye insight produkter

 

Hvad søger vi?

Du er struktureret og evner at holde fokus på såvel den langsigtede planlægning som den daglige opfølgning. Vi søger en selvstændig og kreativ profil og lægger særligt vægt på følgende kvalifikationer:

 

 • At du er god til mennesker og kan sætte dig ind i vores kunders situation og behov
 • At du er optaget af adfærd og adfærdsmønstre
 • At du har kendskab til statistik og kan arbejde analytisk med større datamængder, der kræver blik for detaljer og nuancer
 • At du kan anvende data intelligent og spotte tendenser og muligheder
 • At du er god til at formulere dig både skriftligt og verbalt
 • At du evner at blive en kvalificeret sparringspartner for de øvrige i teamet
 • At du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – gerne i slutningen af en bacheloruddannelse eller i begyndelsen af en kandidatuddannelse. 

Kontakt

For spørgsmål, kontakt venligst Senior Consultant Søren Blem Bach på tlf. 29 89 37 34 eller sbb@companyoung.com.

Tiltrædelse snarest muligt.

Søg stillingen

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg