Sælger i CompanYoung

At være sælger hos CompanYoung

Det er udfordrende og ansvarsfuldt at være sælger hos CompanYoung. Som oftest er sælgerne kundernes første møde med CompanYoung, og de skal derfor repræsentere vores værdier, DNA og produkter på bedst tænkelige måde.

Der er ingen kunder, der er ens. Deres udfordringer er ikke ens. Deres forventninger til os som leverandører er ikke ens. Det er derfor vigtigt at kunne læse vores kunder—ikke kun professionelt men også menneskeligt og personligt. Nogle ønsker en meget strategisk eller analytisk tilgang til samarbejdet, hvor andre foretrækker neonlys og VIP-behandling.

Det er en fordel, hvis en sælger har en god analytisk sans og er god til at lytte. Vores kunder kommer fra vidt forskellige brancher og har forskellige baggrunde. Sælgeren skal lytte til kunderne og kunne aflæse og afkode deres behov og matche dem med vores kompetencer og produkter.

Hvad kræver det at være sælger?

Simpelt som det måtte lyde, så er det vigtigt, at man er i stand til at optræde begejstret. Hvis ikke vi i CompanYoung selv er begejstrede for vores produkter, hvordan skulle vi så overbevise andre om at købe dem?

En anden vigtig egenskab er evnen til at udfordre. Vores opgave er ofte at udfordre vores kunders tilgang til de digitale og sociale medier og hvordan de kan bruges til at skabe relationer med unge.

Som sælger kan man ikke undgå, at man også får en del afslag og nej’er. Det er en del af jobbet, og det kræver lidt mentalt robusthed ikke at tage det personligt. Man skal huske, at kontakten til de største kunder—i tidernes morgen—også startede med en telefonopringning.

Vi kommer ikke uden om, at det som sælger er vigtigt at have talegaverne i orden og man skal kunne lide at tale og stå frem i større forsamlinger.

Sælgerens rolle i CompanYoung

Sælgerne spiller en stor rolle. Det er i første omgang dem, der “sælger” CompanYoung. En af grundene til, at de kan det, er at vi har nogle fede cases, som de kan fremvise, når de er ude hos kunderne. Og de fede cases er jo lavet af de dygtige medlemmer i de forskellige teams hos CompanYoung.

Sælgerne er firmaets ansigt ud ad til og har til opgave at afdække og aktivere kundernes behov, for herefter at skræddersy en opgaveløsning, som netop imødegår vores kunders behov. Det er vigtigt at have en god relation til kunderne, og derfor består en del af arbejdet også i netværkspleje.

Når kunden har lagt en ordre, er det sælgernes opgave at videreformidle opgavens omfang og kompleksitet til en tildelt projektleder. Undervejs i casen er det projektlederens opgave at være kundens go-to-guy, men sælgeren følger tæt med fra sidelinjen. Når en case er afsluttet, er det sælgerens opgave at evaluere med kunden.

Teamet

Kristoffer har altid kunden for øje Kristoffer Mortensen er customer relations manager med fokus på kunderne

Kristoffer Mortensen

Senior Client Manager

25 94 09 07

km@companyoung.com

LinkedIn

Jack Fabricius - CompanYoung - Key Account Manager Jack Fabricius - CompanYoung - Key Account Manager

Jack Fabricius

Senior Client Manager & Teamleader

81 71 77 70

jack@companyoung.com

LinkedIn

Jarl Linder Jarl Linder - CompanYoung - Key Account Manager

Jarl Linder

Senior Client Manager

22 73 40 00

jl@companyoung.com

LinkedIn

Thomas Hedebrandt - CompanYoung Thomas Hedebrandt - CompanYoung - Key Account Manager

Thomas Hedebrandt

Senior Client Manager

25 94 27 17

th@companyoung.com

LinkedIn

Peter Kjær Peter Kjær CompanYoung

Peter Kjær

Client Manager

25 94 01 08

pk@companyoung.com

LinkedIn

Fredrik Berggreen

Sales Manager

Mød Jarl

Navn: Jarl Linder

Stilling: Key Account Manager

Alder: 27 år

Tid hos CompanYoung: 4 år

 

Hvad sætter du pris på ved dine kolleger?
Det er vildt fedt, at vi har en gennemsnitsalder på 27 år. Vi er mange, som er i starten af vores karriere og derfor sultne og fyldt med gåpåmod.

Arbejdskulturen i CompanYoung tror jeg er ret unik—man giver den en skalle, men vi har det sjovt imens.

 

Hvad sætter du pris på ved CompanYoung?
Jeg sætter pris på, at vi tillader os at have ambitioner. Da jeg startede i virksomheden for lidt over 4 år siden, var vi 6 ansatte, og meget var stadig nyt for os. I dag er vi markedsledende med næsten 40 medarbejdere. Det går hurtigt, og i 2015 modtog vi Børsens Gazelle pris, hvilket var et stort skulderklap for vores indsats de sidste år.

Jeg synes også det er fedt at have en ledelse, som er jævnaldrende (læs yngre) end mig selv. I CompanYoung er vi både venner og kolleger.

Jarl Linder Jarl Linder - CompanYoung - Key Account Manager

Jarl Linder

Senior Client Manager

Mine værktøjer

Podio
Google Calendar
Gmail
BMW
Ford
iPhone
#livet på landevejen

 

Sparring og udvikling

En gang om måneden mødes salgsafdelingen og afholder case-træning. Hver især fortæller sælgerne om konkrete udfordringer eller problemstillinger, som de har oplevet på kundemøder, for at simulere dem i plenum. De får således inputs, til hvordan de selv kan gribe udfordringerne an, og sparrer dermed med hinanden.

“Salg er en uddannelse. En uddannelse, som tager næsten et helt karriereforløb at mestre—man kan altid blive bedre.”
– Jarl Linder

For at dygtiggøre sig, sparrer sælgerne en del med hinanden, samtidig med at de også modtager salgstræning af konsulenter udefra. Sidste års salgstræning endte med en eksamen, hvor sælgerne både fik en praktisk og teoretisk karakter.

Det er altid muligt at udvikle sig, og det er en simpel sandhed, at desto dygtigere man er, desto større og mere komplekse kunder kan man håndtere—det gælder alle faggrupper. Ved siden af det, er der også mulighed for at blive leder for andre sælgere, så man derved også har ansvaret for andres resultater og ikke kun sine egne.

 

 

Hverdagen som sælger

En typisk arbejdsdag for Jarl

 • Kl. 08: Møder ind på kontoret i Nordhavnen i København. Hver mandag starter sælgerne ugen ud med et morgenmøde mellem ledelsen og salgsafdelingen.
 • Kl. 09: De næste par timer bruger Jarl på telefonen og ringer til sine nuværende kunder, for at sikre sig, at det hele kører og de er glade. Måske har han forberedt sig på noget nyt, han kan fortælle dem om—det kan for eksempel være et produkt, en case eller en succeshistorie.
 • Kl. 12: Frokost
 • Kl. 12.30: Efter middag tager Jarl som regel ud på møder, som også kræver en del forberedelse. Jarl skriver altid nogle noter inden mødet, så han sikrer en rød tråd i sin mødeledelse.
 • Kl. 15: Når han kommer tilbage på kontoret forbereder han ofte oplæg, hvor han forsøger at matche vores produktkatalog med vores kunders problemer. Oplægget skal senere på ugen præsenteres på et møde.

Typiske arbejdsopgaver

 • Lokalisering og udvælgelse af leads
 • Mødebooking
 • Afholdelse af møder
 • Udarbejdelse og præsentation af tilbud og strategier
 • Opfølgning hos kunder
 • Evaluering af cases
CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg