Af Super Adminen

5. oktober 2016

CompanYoung har fornøjelsen af, for 2. år i træk, at være udvalgt som en af Børsens Gazelle virksomheder. CompanYoung er dermed igen i år en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder.

2015 var første år, hvor CompanYoung kunne tildeles en Børsen Gazelle. Børsen vurderer årligt hvilke virksomheder, der er ”Gazeller” på baggrund af de seneste fire regnskaber. 2014 var vores 4. regnskabsår, og dermed var 2015 første gang vi kunne modtage en Gazelle. Det gjorde vi heldigvis, og i år gentager vi succesen.

Vi kan med stolthed i stemmen sige at CompanYoung er blevet Gazelle 2016.

2

Det understreger, at vi har fat i et godt marked, vi har mange gode produkter og vi har nogle fantastiske medarbejdere og et super samarbejde med vores kunder.

Der skal lyde en stor ros til de medarbejdere, der hver dag bidrager til CompanYoungs vækst, og der skal også lyde et kæmpe tak til de mange kunder, som er den del af rejsen.

Vi fortsætter ufortrødent, så vi kan blive ved med at høste Gazeller de næste mange år.

Om Børsen Gazelle:

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Siden 1995 har Børsen kåret over 15.000 gazellevirksomheder. Kun lidt over en tredjedel af disse virksomheder er blevet tildelt en anden Gazelle lige som CompanYoung.

Kontakt mig

Har du lyst til at vide mere om dette emne, så kontakt mig

Kevin Rebsdorf

Kevin Rebsdorf

CEO & Co-Founder

22 28 23 21

kevin@companyoung.com

LinkedIn

Tilmeld vores nyhedsbrev

Har du lyst til at modtage seneste nyheder om tiltrækning- og rekruttering af unge?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, bliv inspireret og vær altid opdateret på viden om generation YZ.

Lignende blogindlæg

Om forfatteren

Super Adminen

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg