Ny COO i CompanYoung

Af Christian Mehlsen

2. februar 2018

I det nye år har CompanYoung fået en ny Chief Operation Officer (COO) fra egne rækker: Anders Sondrup Bøegh skifter sin rolle ud som Head of Delivery til COO. Anders får som COO ansvar for driften i CompanYoung, og ansvar for at sikre, at kunder får de bedste og mest effektfulde løsninger.

Kevin Rebsdorf, direktør i CompanYoung, fortæller, at det er et naturligt valg, at Anders tager et skridt op i organisationen og får et større ledelsesansvar.

“Anders har været ansvarlig for vores leverancer og produkter i de sidste to år, hvor han har lykkes med at give kunder value for money hver eneste gang, at vi leverer en ydelse. Han har desuden formået at skabe sammenhæng på tværs af CompanYoungs mange typer specialister, hvilket styrker vores position som full service samarbejdspartner”.

Årets Nordjyske Leder

I november 2017 vandt Anders Den Nordjyske Lederpris. Dommerkomitéen anledning til dette valg var hans særlige egenskaber til at være tæt på sine medarbejdere og udvikle hver enkelt medarbejders potentiale med nye ansvarsområder og spændende opgaver.

Ifølge Kevin Rebsdorf er Anders ikke kun en god leder, men også yderst fagligt kompetent, da han i dagligdagen både formår at kunne tænke strategisk og operationelt.

“Det der gør Anders stærk i CompanYoung, er hans evne til at tænke strategisk sammen med vores kunder og samtidigt gøre det operationelt og effektfuld. Han har endvidere et utroligt godt blik for de tekniske detaljer, hvorfor han evner at forstå hver enkelt lille finesse i vores produktportefølje. Sådan en veksling skaber stor værdi for kunderne”.  

Større krav til forretningen

CompanYoung får med Anders’ forfremmelse en endnu stærkere ledelse. Det betyder ifølge Kevin Rebsdorf, at CompanYoung nu i højere grad kan fortsætte sin vækst, og sikre, at der skabes resultater for kunder:

“CompanYoung har vækstet de sidste mange år og forventer at fastholde de høje vækstrater. Dette stiller større krav til vores forretning, når vi har en mission om altid at være en tæt og nærværende samarbejdspartner for alle kunder”.

“Vi opruster nu på ledelsesområdet, så vi kan udvikle os som full service bureau og sørge for at vi fortsat kan indfri vores kunders høje forventninger”.

 

Kontakt mig

Har du lyst til at vide mere om dette emne, så kontakt mig

Kevin Rebsdorf

Kevin Rebsdorf

CEO & Co-Founder

22 28 23 21

kevin@companyoung.com

LinkedIn

Tilmeld vores nyhedsbrev

Har du lyst til at modtage seneste nyheder om tiltrækning- og rekruttering af unge?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, bliv inspireret og vær altid opdateret på viden om generation YZ.

Lignende blogindlæg

Christian Mehlsen

Om forfatteren

Christian Mehlsen

Christian er kommunikation- og marketingkoordinator i CompanYoung. Her står han for at udarbejde blogs, artikler, pressemeddelelser og webindhold. Det er vigtigt for Christian at arbejde vidensbaseret og altid have fingeren på pulsen ift. nye tendenser i samfundet eller erhvervslivet.

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg