Et nyt Elevplads.dk

Af Christian Mehlsen

4. april 2018

CompanYoung har lanceret et nyt Elevplads.dk. Målet er at skabe mere brugervenlighed og styrke rammerne for et godt match mellem arbejdsgivere og de elever, trainees og lærling, der søger en elevplads.

Det nye Elevplads.dk bygger videre på et godt fundament – særligt giver den nye version en mere æstetisk og funktionel brugeroplevelse og større fokus på at skabe et godt match med eleven i centrum.

Bedre eksponering af jobannoncen

Det nye Elevplads.dk giver arbejdsgivere nye værktøjer til at eksponere deres jobannonce og arbejdplads bedre – både visuelt og funktionsmæssigt.

For det første har selve jobannoncen fået et nyt design, hvilket gør det nemmere at synliggøre, hvad der kendetegner ens arbejdsplads. Eksempelvis er det nu muligt at få et stort cover-billede i baggrunden af ens jobannonce. Jo bedre man er til at skabe blikfang og fortælle et narrativ, jo mere attraktiv virker ens praktikplads – og jo bedre ansøgninger modtager du som virksomhed. Det har vi nu gjort nemmere på det nye Elevplads.dk

For det andet er det nu muligt starte en nedtælling, der viser, hvornår ens jobannonce kommer online. Brugere kan herfra skrive sig op til at få besked, når den lægges online. Som virksomhed betyder det, at du kan starte ansøgningsprocessen tidligere op og skabe ekstra hype om din elevplads.

En feature, der også vil øge opmærksomheden omkring ens jobannonce er, at elevsøgende løbende vil se en lille pop-up i siden, der viser, at andre har ansøgt en bestemt stilling. Dette giver elevsøgende et billede af, at en stilling er attraktiv, og at de må handle hurtigt.

På Elevplads.dk er der endvidere kommet bedre muligheder for at linke brugere direkte ind på sit karrieresite uden at have en jobannonce. For virksomheder har denne feature især betydning, hvis man ikke har et konkret jobopslag, men ønsker at ansætte nye elever eller lærlinge løbende.

En optimeret brugeroplevelse for ansøgere

Det er vigtigt, at en jobportal har mange brugere. Derfor har det nye Elevplads.dk netop også fokus på at øge funktionaliteten for elever, lærlinge og trainees. Den største forandring er, at elevpladssøgende nu får mulighed for at oprette en profil, hvor de nemt kan styre deres egen elevpladssøgning. 

– Med egen profil kan brugere nemt søge blandt de gældende stillinger efter kategorier og geografi og få et overblik over, hvilke stillinger de endnu ikke har læst igennem.

– Brugere kan vælge at gemme søgningerne til senere brug samt oprette en målrettet jobagent, der automatisk giver dem en notifikation, når drømmejobbet slås op.

En vigtig del af Elevplads.dk har altid været at tilbyde unge relevant information om det at være elev, trainee og lærlinge og hjælpe dem til at finde det rette job.

På det nye Elevplads.dk er der kommet flere tips og tricks på sitet samt et nyt design, der giver et overblik over alt informationen. Tilsvarende er der blevet integreret et chatmodul på siden, hvor brugerne kan komme i direkte kontakt med support-teamet, hvis de har nogle spørgsmål.

Opsummeret 

CompanYoung ønsker at formidling af praktikpladser sker på elevernes og arbejdsgivernes præmisser. Det handler derfor om at skabe den bedste brugeroplevelse og give de bedste rammer for et godt match. Det nye Elevplads.dk sikrer dette.

Ønsker du at se Elevplads.dk live, er du altid velkommen til at gå ind på www.elevplads.dk. Du er også velkommen til at kontakte Elevplads.dk direkte på 74 31 33 62, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Kontakt mig

Har du lyst til at vide mere om dette emne, så kontakt mig

Kevin Rebsdorf

Kevin Rebsdorf

CEO & Co-Founder

22 28 23 21

kevin@companyoung.com

LinkedIn

Tilmeld vores nyhedsbrev

Har du lyst til at modtage seneste nyheder om tiltrækning- og rekruttering af unge?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, bliv inspireret og vær altid opdateret på viden om generation YZ.

Lignende blogindlæg

Christian Mehlsen

Om forfatteren

Christian Mehlsen

Christian er kommunikation- og marketingkoordinator i CompanYoung. Her står han for at udarbejde blogs, artikler, pressemeddelelser og webindhold. Det er vigtigt for Christian at arbejde vidensbaseret og altid have fingeren på pulsen ift. nye tendenser i samfundet eller erhvervslivet.

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg