CompanYoungs holdning til trepartsaftalen

Kevin Rebsdorf

Af Kevin Rebsdorf

23. september 2016

Nyhedsbrev udsendt d. 23. september 2016

Siden vores sidste mail er der kommet meget mere afklaring omkring fremtiden for praktikpladsformidling i Danmark. I forbindelse med trepartsforhandlingerne, blev der indgået aftale om følgende:
——

It-understøttelse af praktikpladsformidlingen

Den eksisterende it-understøttelse af praktikpladsformidlingen er utilstrækkelig i forhold til at understøtte elever, virksomheder og skoler. Regeringen og arbejdsmarkedets parter er enige om, at:

52. Der etableres en ny samlet national portal til praktikområdet, så der skabes en attraktiv og moderne understøttelse af såvel elever, virksomheder og skolers praktikadministrative opgaver.

53. I første omgang revitaliseres funktionaliteten i praktikpladsen.dk, så der bliver mere gennemsigtighed og opmærksomhed på praktikpladsmarkedet øges. I den sammenhæng gennemføres en kampagne, der skal få virksomheder til at opslå praktikpladser.

——

Vi er af flere blevet spurgt ind til vores tanker omkring det.

Først og fremmest er vi glade for, at der nu endelig kommer en afklaring. Det har vi afventet længe, og vi hilser ethvert forslag, der vil forbedre praktikformidlingen i Danmark velkommen.

Vores kommentarer til trepartsaftalen er:

1. Vi er meget enige i, at den eksisterende praktikpladsformidling på Praktikpladsen.dk ikke er tidsvarende og skal opdateres. Det er netop dette “hul i markedet” der har givet PraktikService.dk sin eksistensberettigelse.

2. Vi kan som udgangspunkt godt tilslutte os, at man vil skabe ét samlet sted for alle praktikpladser. Det forudsætter selvfølgelig, at dette sted fungerer rigtig godt og matcher både den unge målgruppe, virksomheder og skoler. En revitalisering af Praktikpladsen.dk mener vi ikke ville kunne løse denne opgave.

3. Vi er dermed også enige i, at der skal laves en helt ny løsning. Denne løsning håber vi naturligvis på bliver PraktikService.dk (eller blot teknologien bag). Vi har i løbet af det seneste halve år præsenteret PraktikService.dk, herunder vores visioner for fremtiden, for flere af de parter, der har deltaget i trepartsforhandlingerne. Derfor håber vi naturligvis på, at man vil se vores vej, når Praktikpladsen.dk skal opdateres.

4. Vi har i mere end 8 år arbejdet med onlinepraktikpladsformidling. Vi har løbet mange omveje, og vi har tilegnet os rigtig meget viden på området. Den vil vi rigtig gerne bringe i spil, når der skal laves et nyt Praktikpladsen.dk.

5. Uanset om vi bliver valgt til dette, vil vi stadig tilstræbe at levere markedets bedste praktikpladsformidling. Derfor er vi også allerede godt igang med en relancering af PraktikService.dk og Elevplads.dk.

Før sommer modtog I en mail fra os omhandlende opdatering af PraktikService.dk. Vi har siden da indsamlet respons fra størstedelen af jer og hørt jeres ønsker til hvad et fremtidigt system skal indeholde. Vi har til hensigt at imødekomme alle jeres ønsker, uden at gå på kompromis med brugervenlighed, kvalitet og effektivitet.

Vi har allerede testet dele af den nye løsning på udvalgte kunder, og vi glæder os rigtig meget til at opdateringen bliver rullet endeligt ud. Da skiftet fra det “gamle” til det “nye” system er ret omfattende, vil vi tage én skole af gangen. Det vil ske løbende henover det næste år.

Er der nogle spørgsmål til ovenstående er I mere end velkomne til at kontakte Kevin direkte på tlf. 22 28 23 21 eller kevin@companyoung.com.

Kontakt mig

Har du lyst til at vide mere om dette emne, så kontakt mig

Kevin Rebsdorf

Kevin Rebsdorf

CEO & Co-Founder

22 28 23 21

kevin@companyoung.com

LinkedIn

Tilmeld vores nyhedsbrev

Har du lyst til at modtage seneste nyheder om tiltrækning- og rekruttering af unge?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, bliv inspireret og vær altid opdateret på viden om generation YZ.

Lignende blogindlæg

Kevin Rebsdorf

Om forfatteren

Kevin Rebsdorf

+45 22 28 23 21 kevin@companyoung.com

Kevin Rebsdorf er CEO i CompanYoung A/S, og var med til at etablere virksomheden tilbage i 2009. Kevin har igennem tiden prøvet kræfter med alle facetter af virksomheden, og har oparbejdet et indgående kendskab til markedet, generation Y og CompanYoungs produkter.

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg