Gazelle

2017

Mille branding specialst companyoung medarbejder

Af Mille Severinsen

16. november 2017

CompanYoung er for tredje år i træk blevet Børsen Gazelle og derfor kåret som en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder.

En Gazelle trodser dagligt udfordringer som lav vækst, demografisk modvind, disruption og at skulle tiltrække kvalificeret arbejdskraft, men formår alligevel at skabe succes. De skaber nye arbejdspladser og fremdrift og giver værdi for deres ejere og for det lokalsamfund, de er en del af. Gazellerne findes i hele landet, i alle brancher og i alle størrelser – og alle er de med til at genopfinde Danmark.

Dét er netop, hvad CompanYoung igen i år har kunnet leve op til.

 

På baggrund af de seneste fire regnskaber vurderer Børsen årligt, hvilke virksomheder der er Gazeller. Eftersom at 2014 var CompanYoungs fjerde regnskabsår, var 2015 første gang vi kunne modtage en Gazelle. Det gjorde vi heldigvis, og vi gentog succesen i 2016 og nu igen i 2017.

Vi er meget stolte over vores fortsatte udvikling og samtidig ydmyge over at modtage en så stor anerkendelse. Derfor skal der lyde en stor tak til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, som har været grundstene til denne succes.

 

Om Børsen Gazelle

En Gazelle er en virksomhed, der i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Kontakt mig

Har du lyst til at vide mere om dette emne, så kontakt mig

Kevin Rebsdorf

Kevin Rebsdorf

CEO & Co-Founder

22 28 23 21

kevin@companyoung.com

LinkedIn

Tilmeld vores nyhedsbrev

Har du lyst til at modtage seneste nyheder om tiltrækning- og rekruttering af unge?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, bliv inspireret og vær altid opdateret på viden om generation YZ.

Lignende blogindlæg

Mille Severinsen

Om forfatteren

Mille Severinsen

Mail: ms@companyoung.com

Mille er Assistant Branding Specialist i CompanYoung. Hun står for branding af virksomheden, herunder udarbejdelse og distribution af indhold gennem CompanYoungs egne kommunikationskanaler.

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg