Vi lancerer et nyt og forbedret

PraktikService

Mille branding specialst companyoung medarbejder

Af Mille Severinsen

9. oktober 2017

PraktikService har de sidste par år fungeret som et unikt og succesfuldt værktøj for skoler og elever ifm. praktikpladssøgning, og nu kommer vi med en ny og forbedret version. En version, hvor vi har haft fokus på at lette brugen for elever, give dem en masse læring ifm. praktikpladssøgning og samtidig gøre det endnu nemmere for praktikkonsulenten.

Hvad er PraktikService?                 

PraktikService er et system udviklet til at effektivisere og forbedre kommunikationen mellem elever, virksomheder og praktikkonsulenter ifm. praktikpladser. Systemet består kort beskrevet af en jobportal, der er unikt tilpasset skolen og som både kan tilgås af elever og virksomheder, men også praktikkonsulenter der gennem et administrationsmodul kan understøtte praktiksøgningen.

Gennem deres profil modtager eleverne automatisk notifikationer, når der indrykkes nye, relevante stillinger. Samtidig modtager de løbende tips og tricks, råd og vejledning. De har desuden mulighed for at søge i et stort kartotek af virksomheder, der tidligere har søgt elever. Skolerne får på den anden side mulighed for at søge blandt elevernes CV’er og indrykke gratis jobannoncer på deres egen portal eller på elevplads.dk. De opnår direkte adgang til mere end 15.000 elever på landets erhvervsuddannelser.

Eksempel: Niels Brocks PraktikService

ny praktikservice

 

Ny version af PraktikService

Den nye version af PraktikService effektiviserer brugen af portalen for alle parter med bl.a. en helt ny brugergrænseflade (nu også mobiltilpasset), som er lavet efter “best practice” indenfor brugervenlighed. Samtidig lancerer vi en “vejledningsbot”, som bl.a. giver tips og tricks til eleven afhængigt af, hvor de er i praktikprocessen. Den guider her brugeren gennem systemet, assisterer og kontakter eleven, hvis de er “gået i stå” og sikrer, at eleven får opdateret sin profil. Udover øgede funktionaliteter for brugerne, så giver versionen også skolerne mulighed for at bygge portalen direkte ind i deres eget Praktikunivers. For virksomheder er det samtidig blevet meget hurtigere og nemmere at indrykke nye elevannoncer og søge i elev-CV’er.

Har du lyst til at høre mere, og kunne din skole være interesseret i at blive en del af PraktikService, kontakt Senior Client Manager & Teamleader, Jack Fabricius.

 

Kontakt mig

Har du lyst til at vide mere om dette emne, så kontakt mig

Jack Fabricius - CompanYoung - Key Account Manager

Jack Fabricius

Senior Client Manager & Teamleader

81 71 77 70

jack@companyoung.com

LinkedIn

Tilmeld vores nyhedsbrev

Har du lyst til at modtage seneste nyheder om tiltrækning- og rekruttering af unge?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, bliv inspireret og vær altid opdateret på viden om generation YZ.

Lignende blogindlæg

Mille Severinsen

Om forfatteren

Mille Severinsen

Mail: ms@companyoung.com

Mille er Assistant Branding Specialist i CompanYoung. Hun står for branding af virksomheden, herunder udarbejdelse og distribution af indhold gennem CompanYoungs egne kommunikationskanaler.

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg