Ny Teamleder og Senior Konsulent hos CompanYoung

Mille branding specialst companyoung medarbejder

Af Mille Severinsen

9. marts 2017

I CompanYoung stræber vi efter at have den nyeste viden inden for vores felt og for at kunne indfri dette i endnu højere grad, byder vi nu Rasmus Lindgaard velkommen i vores team.

Forinden sin opstart i CompanYoung var Rasmus forsker ved Aalborg Universitet, hvor han forskede i den kreativitet, der opstår i virksomheders dagligdag. Disse kompetencer inden for forskning og i at skabe viden, vil Rasmus i høj grad gøre brug af i sin nye stilling som Teamleder og Senior Konsulent hos CompanYoung.

Rasmus vil stå i spidsen for vores Generation Lab, hvor han primært vil forske i de unge og deres adfærd. Han stræber efter at generere endnu dybere indsigt i den unge målgruppe, så han og resten af teamet kan udarbejde de bedste analyser for vores kunder.

Vores nuværende indsigt i de unge bygger primært på kvantitative data og mange års erfaringer, men Rasmus vil sigte efter at udbygge denne viden med mere kvalitativ forskning for at opnå et endnu stærkere vidensgrundlag.

Rasmus er en vaskeægte aalborggenser og har boet hele sit liv i Aalborg. Når han ikke er sammen med sin familie, så er han ”lidt af en nørd”, som han selv fortæller. Han er vild med at undersøge ting, men læser også ofte videnskabelige artikler for at være på forkant med den nyeste viden om, hvad andre undersøger.

Kontakt mig

Har du lyst til at vide mere om dette emne, så kontakt mig

Insight teamleader medarbejder CompanYoung

Rasmus Lindgaard

Teamleder for Insight

22 55 22 22

rl@companyoung.com

LinkedIn

Tilmeld vores nyhedsbrev

Har du lyst til at modtage seneste nyheder om tiltrækning- og rekruttering af unge?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, bliv inspireret og vær altid opdateret på viden om generation YZ.

Lignende blogindlæg

Mille Severinsen

Om forfatteren

Mille Severinsen

Mail: ms@companyoung.com

Mille er Assistant Branding Specialist i CompanYoung. Hun står for branding af virksomheden, herunder udarbejdelse og distribution af indhold gennem CompanYoungs egne kommunikationskanaler.

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg