Vi opdaterer vores SEO produkt

Camilla Christensen Customer Care Specialist

Af Camilla Christensen

25. april 2016

Generelt er vi jo en virksomhed, der altid er i udvikling. Vi skal følge med både den unge målgruppe, medierne og ikke mindst teknologien. For at kunne tilbyde de bedste og mest tidsvarende løsninger, udvikler vi kontinuerligt på vores produkter og produktportefølje.

Vi har i den anledning givet vores SEO abonnement et gennemsyn og set hvordan vi kunne gøre det endnu bedre. Grundkonceptet omkring CompanYoung’s SEO-produkt er:

  • Et solidt basis SEO-produkt der sikrer, at vores kunders hjemmesider er optimeret ift. Google.

Vores nuværende abonnement har fungeret således, at vi har afsat fast tid hver måned til at lave SEO-arbejde på vores kunders hjemmeside.

Fremadrettet har vi ændret abonnementet således, at vi flytter en del af det faste månedlige arbejde til udvalgte intensive perioder, hvor der ofte er et større arbejde, der skal gøres. Det kan være i forbindelse med nye tiltag / standarder fra Google eller lignende. Imellem ”intensiveringsperioderne” overgår man til en fast månedlig optimeringscyklus, hvor vi løbende retter og optimerer på hjemmesiden.

For nuværende kunder, betyder det, at vi i den kommende periode intensiverer vores arbejde med deres tekniske SEO, hvorefter de overgår til den faste månedlige optimeringscyklus.

Som en del af produktets opdatering introducerer vi også en ny rapportstruktur, hvor vi hvert kvartal sender en rapport over de forskellige fejl og optimeringstiltag, som vi har arbejdet med i det forløbne kvartal.

Produktopdateringen betyder, at vi hurtigere kan skabe et mærkbart resultat for vores kunder, samtidig med at vi bedre kan give en god service igennem hele forløbet.

 

Hvis ovenstående skulle give anledning til yderligere spørgsmål eller kommentarer, er I velkommen til at kontakte os.

Kontakt mig

Har du lyst til at vide mere om dette emne, så kontakt mig

Camilla Christensen - Assistant webmaster

Camilla Christensen

Product Owner

25 94 40 28

cc@companyoung.com

LinkedIn

Tilmeld vores nyhedsbrev

Har du lyst til at modtage seneste nyheder om tiltrækning- og rekruttering af unge?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, bliv inspireret og vær altid opdateret på viden om generation YZ.

Lignende blogindlæg

Camilla Christensen

Om forfatteren

Camilla Christensen

cc@companyoung.com 26 28 84 29

Camilla er Product Owner hos CompanYoung. Det er hendes fornemmeste opgave at sørge for at vores kunder er tilfredse og får det maksimale ud af de løsninger der er indkøbt. Du kan altid spørge Camilla omkring informationer om alle vores driftsprodukter, herunder YoungCRM, CompanYoung JobAPI, SEO, servicepakker m.m.

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg