Vi lancerer CYJobAPI

Mille branding specialst companyoung medarbejder

Af Mille Severinsen

18. oktober 2017

Vi har netop lanceret et nemt, tidsbesparende og tidssvarende værktøj til formidling af relevante karrieremuligheder mellem virksomheder og unge kandidater. Vi kalder det CYJobAPI.

Hvad er CYJobAPI?

CYJobAPI er en SaaS-løsning, som giver erhvervsskoler, videregående uddannelser og brancheorganisationer mulighed for at drive deres egne jobportaler under eget brand.

Vi kalder det en “jobportalsmotor”, da denne software konstant holder virksomhedens jobportaler kørende uden, at virksomhederne selv behøver at gøre noget. Dette skyldes, at vi anvender en af landets mest omfattende crawlingteknologier til at opnå det bredeste udsnit af studiejobs, elevpladser, tranieestillinger, graduatestillinger og lignende for de “unge”. Disse målrettede jobs indlæses direkte i kundens portal således, at jobportalen automatisk vil være udfyldt med relevante stillinger fra start og ikke mindst opdateret med nye stillinger hele tiden.

Denne service kan anvendes på en række forskellige måder. Det kan eksempelvis være en brancheorganisation, som vil formidle ledige stillinger indenfor faget, eller et erhvervsakademis der ønsker at udbyde en karriereportal, der gør det muligt for studerende og virksomheder at finde hinanden. Selvom alle virksomhederne kører på samme “motor”, samme software, så kan softwaren integreres direkte på egen hjemmeside og tilpasses den enkelte kunde.

En af de første kunder, der har taget CYJobAPI i brug er Business Region North (BRN), der gennem studiejobnordjylland.dk, udviklede en online platform med en jobportal for studerende i Nordjylland.

CYJobAPI på Studiejobnordjylland.dk

cyjobapi

Du kan læse mere om, hvordan BRN anvender CYJobAPI i vores case.

Har du lyst til at høre mere, og kunne din virksomhed eller organisation være interesseret i at prøve kræfter med CYJobAPI, så kan du læse mere her eller kontakte Senior Client Manager & Teamleader, Jack Fabricius.

 

Kontakt mig

Har du lyst til at vide mere om dette emne, så kontakt mig

Jack Fabricius - CompanYoung - Key Account Manager

Jack Fabricius

Senior Client Manager & Teamleader

81 71 77 70

jack@companyoung.com

LinkedIn

Tilmeld vores nyhedsbrev

Har du lyst til at modtage seneste nyheder om tiltrækning- og rekruttering af unge?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, bliv inspireret og vær altid opdateret på viden om generation YZ.

Lignende blogindlæg

Mille Severinsen

Om forfatteren

Mille Severinsen

Mail: ms@companyoung.com

Mille er Assistant Branding Specialist i CompanYoung. Hun står for branding af virksomheden, herunder udarbejdelse og distribution af indhold gennem CompanYoungs egne kommunikationskanaler.

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg