YoungCRM bliver sit eget selskab

Mille branding specialst companyoung medarbejder

Af Mille Severinsen

8. juni 2017

De seneste år har CompanYoung haft stor succes med at implementere vores tiltræknings- og rekrutteringsplatform, YoungCRM, hos en lang række kunder. Tiden er nu moden til, at CompanYoung udskiller dette forretningsområde som et selvstændigt selskab i koncernen.

Om YoungCRM

YoungCRM er en SaaS-løsning, som er udviklet specifikt til virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der skal tiltrække og rekruttere unge talenter.

YoungCRM adskiller sig fra andre lignende værktøjer ved, at softwaren er bygget på de unge kandidaters betingelser og dermed leverer en nem og målrettet rekrutteringsoplevelse. Ved brug af bl.a. gamification, videoansøgninger og tidsvarende dialogværktøker hjælper YoungCRM virksomheder og institutioner med at engagere de unge talenter og forbedre både den løbende branding og den endelige tiltrækning af de helt rigtige unge talenter.

Læs mere på hjemmesiden: https://youngcrm-platform.com/

Hvorfor?

Ved at gøre YoungCRM til sit eget selskab kan produktet nu opnå det fokus, det kræver at udvikle og drifte en omfattende softwareløsning. For vores kunder vil det betyde, at vi kan yde en endnu mere specialiseret service i implementeringen og brugen af netop YoungCRM.

Udskillelsen sker som led i vores strategi om at nå ud over Danmarks grænser. Her ser vi især YoungCRM som en central del af vores internationalisering.

I forbindelse med selskabets etablering har vi ansat Rune Sønderby som Product Director, og han skal stå i spidsen for udviklingen af YoungCRM som produkt.

Kontakt mig

Har du lyst til at vide mere om dette emne, så kontakt mig

Kevin Rebsdorf

Kevin Rebsdorf

CEO & Co-Founder

22 28 23 21

kevin@companyoung.com

LinkedIn

Tilmeld vores nyhedsbrev

Har du lyst til at modtage seneste nyheder om tiltrækning- og rekruttering af unge?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, bliv inspireret og vær altid opdateret på viden om generation YZ.

Lignende blogindlæg

Mille Severinsen

Om forfatteren

Mille Severinsen

Mail: ms@companyoung.com

Mille er Assistant Branding Specialist i CompanYoung. Hun står for branding af virksomheden, herunder udarbejdelse og distribution af indhold gennem CompanYoungs egne kommunikationskanaler.

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg