En samling af topmotiverede og ambitiøse unge mennesker

Hvad er vi?

CompanYoung er en full-service virksomhed, der hjælper hhv. virksomheder, uddannelsesinstitutioner og brancheorganisationer med at tiltrække og rekruttere unge. Vores kompetencer og erfaringer spænder bredt, men alt vi laver er med afsæt i vores unikke viden omkring unge. En unik viden der er opbygget igennem mere end 10 års erfaring, men vigtigst af alt vores viden indsamlet, bearbejdet og udgivet igennem vores videnscenter.

Hvem er vi?

Vi er en samling af topmotiverede, ambitiøse unge mennesker, som brænder for at hjælpe unge med at finde den rigtige uddannelser eller det rigtige første job. Det har vi sågar nedpenslet i vores Purpose, som danner grundlag for alt, hvad vi gør.

“Vi hjælper unge med at finde den rigtige uddannelse og det rigtige første job”

Vores Purpose og vores værdier professionalisme, værdiskabende, commitment og vidensbaseret udgør til sammen vores DNA og kultur – men også den måde vi tilgår vores kunder.

Du kan møde hele vores team her, eller du kan læse mere om hvordan, det er at arbejde hos CompanYoung her (Her kan du også chatte med nuværende medarbejdere).

CompanYoungs tidslinje

2008

Ideen fødes

I 2008 får Daniel en idé om at etablere en jobportal. En jobportal, der skulle hjælpe unge i Nordjylland med at finde et fritidsjob.

Denne idé blev til virkelighed i samarbejde med Kevin, og jobportalen XYW.dk så dagens lys.

2009

Elevplads.dk Etableres

Efter et års hårdt arbejde måtte makkerparret erkende, at nichen var for snæver, og virksomhedernes ønske til om at bruge penge på at annoncere efter fritidsjobbere var meget lille.

Derfor skiftede vi fokus til elevpladser. Dette kulminerede, da man i august 2009 lancerede Elevplads.dk. En jobportal, der stadig er en del af virksomheden den dag i dag.

2010

Første Young Employer Branding kampagne

På trods af at Elevplads.dk opnåede hurtig succes blandt den unge målgruppe, og mange virksomheder annoncerede efter elever herigennem, oplevede vi stadig et stort tab, når de interesserede elever blev sendt videre til virksomhedens egen side.

Her opdagede vi hurtigt, at der var potentiale.

Derfor begyndte vi at “pitche” de første Young Employer Branding kampagner. Det kom der hurtigt interesse for – og salget tog fart.

2011

Første uddannelsesmarketing kunde

Efter vi havde opbygget god erfaring med at lave tiltrækningskampagner for virksomheder, besluttede vi os for at prøve kræfter med uddannelsesmarkedet.

Vi startede med efterskolerne, hvor vi hurtigt fik stor succes. Senere hen har vi udbredt vores kundeskare til at favne landets erhvervsskoler, gymnasier, højskoler og universiteter.

2012

Bureauet CompanYoung

I 2012 gik CompanYoung fra at være en jobportal til at være et bureau, der beskæftiger sig med tiltrækning og rekruttering af unge. Arbejdet er på dette tidspunkt baseret på vores tidligere erfaringer, samt det faktum at vi selv er en del af den unge målgruppe.

2014

Softwarehuset CompanYoung

I vores arbejde med tiltræknings- og rekrutteringskampagner oplevede vi ofte, at der var uudnyttet potentiale og mulighed for at opnå endnu større effekt af aktiviteterne.

Derfor besluttede vi i 2014, at vi for alvor skulle tage teknologien til os. Derfor begyndte vi at udvikle softwareværktøjer, der kunne understøtte vores arbejde – med henblik på at skabe endnu bedre resultater for vores kunder.

2016

Videnshuset CompanYoung

Efterhånden som tiden gik, og vi blev ældre, besluttede vi os for at sætte “Viden om unge” på agendaen, for at være sikre på at vi fortsat kendte de unge – helt ned til mindste detalje.

Derfor etablerede vi vores eget videnscenter. Et videnscenter, som den dag i dag giver os den nyeste viden om de nyeste trends og tendenser blandt unge.

2018

Full service CompanYoung

Nu er CompanYoung en full-service virksomhed. Vores kompetencer spænder bredt, og vi VED, hvordan man skal tiltrække og rekruttere unge. Vi spiller på mange tangenter for at opnå de bedste resultater.

Fremtiden

Fælles koncepter

I fremtiden vil vi fortsætte med at udvikle vores forretning, som vi kender den i dag.

Desuden vil vi også udvikle stærke koncepter, som billigt, men effektivt, giver vores kunder en kant i et konkurrencepræget marked.

En leder er ikke bedre, end medarbejderne synes

Derfor vægter vi ledelse i CompanYoung utrolig højt. I spidsen af CompanYoung står et team, der brænder for vores niche, for vores kunder og vores medarbejdere.

Kevin er CEO i CompanYoung med ansvaret for virksomhedens administration og udviklingsafdeling. Kevin har i hverdagen mange roller, hvilket bl.a. inkluderer den tekniske projektledelse på både kundecases og interne udviklingsprojekter.

Anders er CCO i CompanYoung med ansvaret for virksomhedens salg og produktmix. Anders bruger en stor del af sin tid ude hos vores største kunder med rådgivning af den optimale tiltrækningsstrategi ift. den unge målgruppe.

Kevin Rebsdorf CompanYoung Kevin Rebsdorf CompanYoung

Kevin Rebsdorf

CEO & Founder
(+45)22282321 [javascript protected email address] Linkedin
Anders Bøegh CompanYoung Anders Bøegh CompanYoung

Anders Sondrup Bøegh

CCO
(+45)24963501 [javascript protected email address] Linkedin

Priser & Awards

“Det er ikke for at prale, men vi kickflipper vildt” – Razz

Tag Fat – 2013
Brains Business Award – 2014
Børsen Gazelle – 2015
Børsen Gazelle – 2016
Børsen Gazelle – 2017
Børsen Gazelle – 2018