COMPANYOUNG VIDENSCENTER

VIDEN OM GENERATION Y & Z

Vi holder øje med de unge..

I CompanYoungs videnscenter deler vi de nyeste tal og tendenser om de unge. Vi undersøger løbende, hvad der former deres adfærd, karriereplaner og mål i livet. Her på siden vil man løbende kunne læse forskellige blogindlæg om unge, der er under uddannelse og også dem der er på vej ud på arbejdsmarkedet.

Vi vil løbende have fokus på diverse aktuelle temaer, men I er også meget velkomne til at kontakte os, hvis I savner specifik viden eller der er noget, I kunne tænke jer, at vi undersøger nærmere i vores store database med flere tusind unge respondenter.

 

Læs vores udgivelser

Insight teamleader medarbejder CompanYoung Rasmus insight teamleader CompanYoung

Rasmus Lindgaard

Teamleder for Insight

22 55 22 22

rl@companyoung.com

LinkedIn

Generation Lab

Generation Lab er livsnerven i CompanYoungs viden om de unge. Takket være data fra flere tusind unge i alderen 13-30 år, samler vi i vores database den seneste viden om de unge, deres medievaner og deres ønsker til uddannelse og karriere.

Vores viden opdateres dagligt i testpanelet via nye undersøgelser. Vi spørger løbende udvalgte segmenter i generation Y og Z om deres holdninger, tanker og ønsker ift. deres fremtid.

Generation Lab anvendes løbende til at teste kampagner i specifikke målgrupper. Vi giver således altid vores kunder mulighed for at teste deres kampagner og budskaber direkte i målgruppen.

Derudover anvendes Generation Lab også til at spotte de seneste tendenser og behov i målgruppen, således at vi altid kan bruge denne viden til at rådgive og udvikle træfsikre kampagner.

Takket være denne unikke indsigt i målgruppen udgiver CompanYoung løbende en række artikler og rapporter, der stiller skarpt på ungdomsårgangene og hvordan de adskiller sig fra tidligere årgange og generationer.

Besøg Generation Lab

CompanYoung ApS
Vestre havnepromenade 1B 3.Sal
9000
Aalborg