Gennem markedsføring til unge kan vi sammen skabe tiltrækning af medarbejdere til fremtiden

Vi hjælper brancheorganisationer med målrettede kommunikationskampagner der øger interessen for at uddanne sig til og arbejde i branchen.

Et godt image er essentielt for en brancheorganisation. Et godt brand skaber nemlig interesse blandt de unge, og sikrer at jeres organisation får så bredt et kandidatudvalg som muligt. De unge er branchens vækstmotor – det er dem, der skaber fremtiden.

Hos CompanYoung har vi mange års erfaring med at hjælpe brancheorganisationer i deres planlægning og eksekvering af kampagner, der har til formål at vække de dygtige unges interesse og skabe et image der er i overensstemmelse med brandet.

Vi hjælper brancher med strategisk tiltrækning

Vores velafprøvede metode skaber værdi for jeres organisation fra første dag. Metoden sikrer, at vi kan være med lige fra den indledende idéfase til den endelige eksekvering – naturligvis altid i samarbejde med den enkelte brancheorganisation, så vi sikrer, at jeres værdier bliver bevaret.

Vi hjælper bl.a. brancheorganisationer med:

Et udpluk af brancheorganisationer, som vi har hjulpet med imagekampagner

Vores erfaring effektiviserer jeres tiltræknings- og rekrutteringskampagner

Vi har stor erfaring, når det kommer til samarbejde med brancheorganisationer. Vi har gennem mange år arbejdet med vidt forskellige brancheorganisationer – derfor ved vi, hvad der fungerer bedst for lige netop jer.

Jarl Linder

Senior Client Manager
22734000 [javascript protected email address] Linkedin

Kristoffer Mortensen

Senior Client Manager
25940907 [javascript protected email address] Linkedin

Følg med i de nyeste tendenser

Hold organisationen opdateret på de nyeste tendenser blandt de unge generationer og styrk dermed processerne for tiltrækning af unge til specifikke brancher. Vores artikler er baseret på den viden vores GenerationLab indsamler om unge menneskers adfærd, holdninger og valg, sat i forhold til relevante emner indenfor tiltrækning og rekruttering af unge mennesker.

BLOG

Se hvordan vi har arbejdet med andre brancheorganisationer

I vores casesektion kan du udforske nogle af de samarbejder vi har haft med andre brancheorganisationer. Bliv inspireret til hvad vi kan hjælpe din organisation med

Lad os snakke om, hvordan jeres organisation får gavn af en tiltrækningskampagne

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om hvordan CompanYoung kan understøtte din strategi.