Tiltræk elever gennem vores marketing software og målrettede markedsføring til unge

Vi hjælper efterskolerne med at tiltrække nye elever hvert år gennem træfsikre kampagner og ved hjælp af vores software, YoungCRM, der er behjælpelig med tilmeldings- og eventhåndtering.

En efterskole er afhængig af dens årlige elevoptag. Vi hjælper efterskoler med at udarbejde og eksekvere tiltrækningsstrategier, der skaber effekt – altid med den enkelte efterskoles identitet og kernebudskaber i mente.

Vi har mere end 10 års erfaring med at hjælpe efterskoler. Denne erfaring, kombineret med vores viden omkring Generation Z, 2 og Alpha, betyder at vi kan hjælpe din efterskole med at eksekvere en træfsikker tiltrækningsstrategi.

Sådan hjælper CompanYoung efterskoler

CompanYoungs fremgangsmåde tager altid udgangspunkt i vores velafprøvede metode, der sikrer værdiskabelse for den enkelte efterskole. Vi samarbejder tæt med efterskolen hele vejen – lige fra udarbejdelsen af strategien til eksekveringen.

Vi assisterer bl.a. efterskoler med:

Et udpluk af de mange efterskoler vi har hjulpet

Vi ved, hvad der fungerer

De mange forskellige typer af efterskoler der findes i Danmark gør, at det er vigtigt at have indsigt i, hvad der fungerer bedst for den enkelte efterskole. Vores team har mange års erfaring, når det kommer til markedsføring af efterskoler og tiltrækning af nye elever.

Jack Fabricius

Senior Client Manager & Teamleader
81717770 [javascript protected email address] Linkedin

Thomas Hedebrandt

Senior Client Manager
25942717 [javascript protected email address] Linkedin

Læs med på vores blog

Vi udgiver ugentligt artikler om unges valg og digitale adfærdsmønstre, baseret på data fra vores GenerationLab. Bliv klogere på hvordan jeres efterskole kan være ung med de unge og samtidig udtrykke skolens identitet, og dermed tiltrække nye elever hvert år.

BLOG

Se hvordan vi har arbejdet med andre efterskoler

På vores blog deler vi jævnligt ud af al vores viden, nyheder og andre opdateringer af hvad der sker på markedet.

CASES

Skal vi tage snakken over en kop kaffe?

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om hvordan CompanYoung kan understøtte din strategi.