Tiltrækning af dygtige elever til alle erhvervsskolers uddannelser

Vi eksekverer effektive tiltrækningsstrategier for erhvervsskolerne

Erhvervsskolerne er under fortsat pres fra de gymnasiale uddannelser. Og dette på trods af at øget optag på erhvervsskolerne er en decideret nødvendighed – set med samfundsbrillerne på.

Vi hjælper erhvervsskoler med at gøre sig attraktive overfor unge, og få budskabet om erhvervsskolernes mange gode muligheder bredere ud. I vores arbejde forsøger vi at nedbryde fordomme, skabe drømme og ambitioner, og ændre unges – og deres forældres – holdninger.

CompanYoung har gennem mange år samarbejdet med erhvervsskoler. Desuden betyder vores store vidensdatabase og indsigt i Generation Z,  at vi kan hjælpe din erhvervsskole med udarbejdelse og eksekvering af en træfsikker tiltrækningsstrategi.

 

Sådan hjælper CompanYoung erhvervsskolerne

Vi arbejder altid ud fra vores velafprøvede metode, som vi ved skaber resultater. CompanYoung er engagerede både i udviklingen og eksekveringen af tiltrækningsstrategien – altid i tæt samarbejde med den enkelte erhvervsskole.

Vi samarbejder med erhvervsskoler i bl.a.:

Et lille udsnit af de erhvervsskoler vi samarbejder med

Vi kender de potentielle erhvervsskoleelever – og vi kender jer

Med udgangspunkt i den enkelte erhvervsskoles behov, finder vi de helt rigtige elever. Det kan handle være elever til hele skolen, eller specifikke uddannelser. Vores mange års erfaring gør os til eksperter inden for tiltrækning af elever til erhvervsskolerne. Det betyder i ikke behøver fortælle os omkring GF1, GF2 praktikcentre m.m.. Vi er klar til at tage arbejdshandskerne på med det samme.

Thomas Hedebrandt

Senior Client Manager
25942717 [javascript protected email address] Linkedin

Jack Fabricius

Senior Client Manager & Teamleader
81717770 [javascript protected email address] Linkedin

Vi deler ud af vores ekspertise!

På vores blog deler vi jævnligt ud af al vores viden, nyheder og andre opdateringer af hvad der sker på markedet.

BLOG

Se hvordan vi har arbejdet med andre erhvervsskoler

I vores casesektion kan du udforske nogle af de samarbejder vi har haft med andre erhvervsskoler. Bliv inspireret til hvad vi kan hjælpe din erhvervsskole med.

Skal vi tage en kop kaffe og en snak om jeres erhvervsskole?

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om hvordan CompanYoung kan understøtte din strategi.