Tiltrækning af elever til privatskoler

Vi hjælper privatskoler med at tiltrække nye elever gennem træfsikre kommunikationsstrategier og effektive værktøjer

Privatskoler kan få assistance i at udarbejde og eksekvere kort- og langsigtede tiltrækningsstrategier, der skaber effekt – altid med den enkelte skoles identitet i fokus.

Vores erfaring og viden omkring Generation Z og Alpha betyder, at vi kan hjælpe jeres privatskole med at eksekvere en træfsikker tiltrækningsstrategi.

Sådan hjælper CompanYoung privatskoler

CompanYoungs fremgangsmåde tager altid udgangspunkt i vores velafprøvede metode, der sikrer værdiskabelse for den enkelte skole. Vi samarbejder tæt med jer hele vejen – lige fra udarbejdelsen af strategien til eksekveringen.

Vi assisterer bl.a. privatskoler med:

Ingen privatskoler er ens. Derfor er vores løsninger det heller ikke. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte skole og de konkrete behov og udfordringer.

Vi ved, hvad der fungerer – og vi kender jer

Vi er Nordjyder, men vi tør godt kalde os eksperter. Vores team har mange års erfaring, når det kommer til markedsføring til og tiltrækning af nye elever. Vi kender jer, vi kender jeres udfordringer og vi kender de unge mennesker i skal tiltrække.

Tøv ikke med at kontakte os med henblik på en uforpligtende snak.

Jack Fabricius

Senior Client Manager & Teamleader
81717770 [javascript protected email address] Linkedin

Thomas Hedebrandt

Senior Client Manager
25942717 [javascript protected email address] Linkedin

Læs med på vores blog

Vi udgiver ugentligt artikler om unges valg og digitale adfærdsmønstre, baseret på data fra vores GenerationLab. Bliv klogere på hvordan jeres privatskole kan være ung med de unge og samtidig udtrykke skolens identitet, og dermed tiltrække nye elever hvert år.

BLOG

Skal vi tage snakken over en kop kaffe?

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om hvordan CompanYoung kan understøtte din strategi.