Fokuser på tiltrækning af medarbejdere til din SMV blandt unge talenter 

Vi hjælper SMV’er med effektiv tiltrækning og rekruttering blandt de unge nyuddannede, der har meget at byde på.

SMV’er skal kæmpe med i kampen hvis de skal vinde talenterne. De har meget at byde på, og kan derfor sagtens konkurrence mod de store. Det kræver dog, at SMV’er bliver gode til at fortælle om de mange muligheder der er i SMV’erne. Vi hjælper SMV’er med at fortælle den gode historie på en effektiv måde, og skaber den vej igennem flere kvalificerede ansøgninger.

I CompanYoung samarbejder vi med SMV’er i udtænkning og eksekvering af kreative aspekter i tiltrækningen samt monitorering af medieplaner. Vi kan tilmed bistå med opsætning af intuitive karrieresider gennem vores software. Derudover har vi Danmarks største elev-job-portal, elevplads.dk, som matcher virksomheder med elevpladssøgende unge mennesker.

SMV'er tiltrækker også unge

Vores gennemtestede metode sikrer, at de rette talenter finder og vælger jeres virksomhed til. Både strategien og eksekveringen bliver udført i tæt samarbejde med den enkelte virksomhed.

Vi hjælper bl.a. med:

SMV-kunder vi har samarbejdet med, i tiltrækningen af unge medarbejdere

Indsigt skaber tiltrækning

Vi ved, hvad der tiltrækker unge medarbejdere. Vi ved også, hvad den type kandidater betyder for jeres virksomhed – og vi ved, hvordan i beholder dem.

Casper Evers

Client Manager
30301432 [javascript protected email address] Linkedin

Mikkel Kallestrup Johansen

Client Manager
[javascript protected email address]

Læs med og bliv klogere…

… på hvordan jeres virksomhed tiltrækker og rekrutterer nyuddannede til jeres Graduate Program. Vi udgiver jævnligt artikler baseret på al den data vores eget GenerationLab indsamler og analyserer om unge menneskers adfærd og valg i livet. Læs med om emner indenfor employer branding og rekruttering, ledelse af unge samt generation Z-Ys forhold til sociale medier – og dermed hvorfor I bør overveje virksomhedens tilstedeværelse på sociale medier.

BLOG

Lad os snakke om SMV’ers rolle i kampen om talenter!

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om hvordan CompanYoung kan understøtte din strategi.