Branding i verdensklasse konverterer de rigtige kandidater

 

Kompromisløs tiltrækning

Vi udarbejder komplette tiltræknings- og rekrutteringsuniverser, der brander din organisation og sikrer konvertering. Ikke bare konvertering – men den rigtige konvertering. Med afsæt i jeres identitet, kultur og værdier sørger vi for at fortælle de gode historier der tiltrækker de rigtige unge. De unge hungrer efter information.

Kompetent konceptudvikling

Hos CompanYoung arbejder vi ud fra en velafprøvet metode, som danner fundamentet for en træfsikker tiltræknings- og rekrutteringsstrategi.

Tredje step i vores model er Branding & Konvertering. Det er i denne fase, at vi sikrer at vi “konverterer” og tiltrækker de rigtige unge. Det er den mest essentielle del i hele beslutningsprocessen for den unge. Vi tilbyder blandt andet oprettelse og drift af Youtube-strategi lige så vel som kampagnewebsites og i den forbindelse producerer vi billeder og video der formidler jeres gode budskab.

Ydelser

Her findes et udsnit af de ydelser vi tilbyder i Branding & Konvertering:

  • Budskaber og identitet, der testes i målgruppen
  • Tiltrækningsplaftorme (websites og karrieresider m.m.)
  • Storytelling (video, foto og tekst m.m.)

En række af disse ydelser er baserede på vores platform YoungCRM, som gør det nemt og hurtigt at opbygge en effektiv tiltrækningsplatform.

“Vi indledte samarbejdet med CompanYoung i 2012, da vi skulle have skabt en ny brandingplatform for vores HTX-uddannelse. Det var en super god oplevelse, hvor CompanYoungs målgruppepanel var med til at pege på identiteten “Hjerne, Talent, Xperiment”, der nu danner grundlag for vores profilering af HTX.”

Helle Mølbach Rubien, Afd.leder Tech College Aalborg

Mærkbar tiltrækning styrker enhver organisation

En effektiv tiltrækningsplatform sørger for at tiltrække de rigtige unge. Tiltrækkes de forkerte kan det skabe langsigtede problemer med fastholdelse. Derfor tager vi altid udgangspunkt i profiler, der er ideelle for jeres virksomhed.

12 timer
bruger en ung på research før et valg træffes
90%
tester ikke deres budskaber i målgruppen
95%
har besøgt websitet før de besluttet sig

Vi ved hvad de unge tænker

Vores “Branding & Konvertering”-team har mange års erfaring med at kommunikere de rigtige budskaber på den rigtige måde. Vi ved hvad de unge gennemgår i løbet af deres beslutningsproces. Den viden bruger vi, når vi bygger vores tiltrækningsplatforme.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte os.

Ninette Krogh Ravn

Creative Lead
42433852 [javascript protected email address] Linkedin

Anders Sondrup Bøegh

COO
24963501 [javascript protected email address] Linkedin

Hvordan gør jeres visuelle udtryk indtryk?

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om CompanYoung, og hvordan vi præcist kan hjælpe lige netop dig.