Opfølgning & Afklaring sikrer, at valget af kandidater medfører gensidig vækst

 

Den rette profil for jer

Fælles for virksomheder, brancheorganisationer og uddannelsesinstitutioner er, at det rigtige valg er vigtigt for både den unge og jer.

Vi hjælper med at finde det helt rigtige match igennem effektiv og kvalitativ screening og vejledning af de personer der “ansøger” til din organisation. Om det er ansøgere til din virksomhed eller interesserede i din uddannelsesinstitution. Vi hjælper jer med at afklare de unge og udvælge de rigtige.

Samtidig hjælper vi med at konvertere “tvivlerne” som du møder face2face eller online.

 

Klar kommunikation gennem hele processen

Hos CompanYoung arbejder vi ud fra en velafprøvet metode, som danner fundamentet for en træfsikker tiltræknings- og rekrutteringsstrategi.

Sidste step i vores model er Opfølgning & Afklaring. Det er i denne fase at vi får fulgt op på alle aktiviteter, og sikrer at vi får udvalgt de rigtige. Det er også her hvor vi går fra “masse kommunikation” til “en-til-en kommunikation”. Ofte glemmer man denne del, men den har stor effekt på dit brand.

Ydelser

Her findes et udsnit af de ydelser og services vi tilbyder under Opfølgning & Afklaring:

  • Opsætning af et ansøgnings- og rekrutteringssystem
  • Udvikling og drift af Talentbanker
  • Udvikling og drift af CRM-strategier
  • Udvikling og drift af Marketing Automation

Herudover tilbyder vi at stå for bemanding og vejledning, der understøtter jeres aktiviteter.

Ydelserne i Opfølgning & Afklaring er i høj grad supporteret af vores platform YoungCRM. YoungCRM er et effektivt værktøj der samtidig giver dig en unik indsigt i dine aktiviteters effekt.

“CompanYoung faciliteter blandt andet hele vores digitale og sociale mediestrategi, som hvert år skaber nogle fantastiske resultater til kampagnen. Ligeledes benytter vi CompanYoungs platform YoungCRM til varetagelse af vores talentdatabase, der nu har over 16.000 registrerede. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, og jeg kan give CompanYoung mine varmeste anbefalinger.”

Anne Bay Riisager, Kampagneleder Det Blå Danmark

Omhyggelig opfølgning - fantastiske resultater

En effektiv opfølgningsstrategi er ikke blot med til at øge effekten af aktiviterne, den har også en enorm indflydelse, på hvordan de unge opfatter jer – derfor er det et vigtig led i jeres overordnede tiltræknings- og rekrutteringsstrategi.

62%
vil fortælle omgangskredsen om en dårlig oplevelse
92%
vil fortælle omgangskredsen om en god oplevelse
80%
af virksomheder følger ikke op på henvendelser og aktiviteter

Professionel vejledning

Vores “Opfølgning & Afklaring”-team har mange års erfaring inden for kommunikation og teknologi. Udover at være strategisk skarpe, har vi desuden en bred teknisk indsigt, hvilket gør, at jeres organisation kan føle sig solidt understøttet. Er du interesseret i at vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Erik Carrillo

Customer Success Manager
40570644 [javascript protected email address] Linkedin

Casper Evers

Client Manager
30301432 [javascript protected email address] Linkedin

Lad os snakke om jeres udvælgelse af talenter!

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om CompanYoung, og hvordan vi præcist kan hjælpe lige netop dig.