Opfølgning & Afklaring øger konvertering og styrker det rette match

 

Den rette profil for jer

Fælles for virksomheder, brancheorganisationer og uddannelsesinstitutioner er, at det rigtige match er vigtigt for både den unge og jer.

Vi øger konverteringen ved at fokusere på “tvivlerne” som du møder face2face eller online, gennem målrettet opfølgningsforløb tilpasset den enkelte.

Samtidig hjælper jer med at afklare de unge og udvælge de rigtige, igennem matching og en-til-en kommunikation med den enkelte.

Fokus på den enkelte

Hos CompanYoung arbejder vi ud fra en velafprøvet metode, som danner fundamentet for en træfsikker tiltræknings- og rekrutteringsstrategi.

Sidste step i vores model er Opfølgning & Afklaring. Det er i denne fase at vi får fulgt op på alle aktiviteter, og sikrer at vi får udvalgt de rigtige. Det er også her hvor vi går fra “masse kommunikation” til “en-til-en kommunikation”. Ofte glemmer man denne del, men den har stor effekt på dit brand.

Ydelser

Her findes et udsnit af de ydelser og services vi tilbyder under Opfølgning & Afklaring:

  • Opsætning af et ansøgnings– og tilmeldingssystem
  • Opsætning af chat og e-mail marketingsystem
  • Udvikling og drift af Talentbanker
  • Udvikling og drift af CRM-strategier
  • Udvikling og drift af Marketing Automation

Herudover tilbyder vi at stå for bemanding og vejledning, der understøtter jeres aktiviteter.

Ydelserne i Opfølgning & Afklaring er i høj grad supporteret af vores egen software. Vi tilbyder effektive værktøjer der samtidig giver dig en unik indsigt i dine aktiviteters effekt.

“CompanYoung faciliteter blandt andet hele vores digitale og sociale mediestrategi, som hvert år skaber nogle fantastiske resultater til kampagnen. Ligeledes benytter vi CompanYoungs platform YoungCRM til varetagelse af vores talentdatabase, der nu har over 16.000 registrerede. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, og jeg kan give CompanYoung mine varmeste anbefalinger.”

Anne Bay Riisager, Kampagneleder Det Blå Danmark

Omhyggelig opfølgning - fantastiske resultater

En effektiv opfølgningsstrategi er ikke blot med til at øge effekten af aktiviterne, den har også en enorm indflydelse, på hvordan de unge opfatter jer – derfor er det et vigtig led i jeres overordnede tiltræknings- og rekrutteringsstrategi.

62%
vil fortælle omgangskredsen om en dårlig oplevelse
92%
vil fortælle omgangskredsen om en god oplevelse
80%
af virksomheder følger ikke op på henvendelser og aktiviteter

Professionel vejledning

Vores “Opfølgning & Afklaring”-team har mange års erfaring inden for kommunikation og teknologi. Udover at være strategisk skarpe, har vi desuden en bred teknisk indsigt, hvilket gør, at jeres organisation kan føle sig solidt understøttet. Er du interesseret i at vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Erik Carrillo

Customer Success Manager
40570644 [javascript protected email address] Linkedin

Lene Jensen

UK & Intl. Client Manager
+4571960652 [javascript protected email address]

Skal vi optimere jeres opfølgning og afklaring?

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om CompanYoung, og hvordan vi præcist kan hjælpe lige netop dig.