Strategi & Viden er grundlaget for effektiv tiltrækning og rekruttering af unge

Viden der danner strategi

Igennem vores indgående kendskab til den unge målgruppe og skræddersyede analyser, sikrer vi at der altid arbejdes ud fra et vidensbaseret grundlag. På den måde skaber vi fundamentet for en mere træfsikker kampagne, med afsæt i den enkelte kundes udfordringer og behov.

Et godt grundlag er essentielt

Hos CompanYoung arbejder vi ud fra en velafprøvet metode, som danner fundamentet for vores træfsikre tiltræknings- og rekrutteringsstrategier.

Det hele starter med afsæt i viden om den unge målgruppe, hvilket er samlet gennem vores foregående analysearbejde, der som regel består af tiltrækningsanalyser og fokusgrupper, og den enkelte kunde – og dennes ambitioner. Herfra kan vi planlægge en effektiv strategi, der tager højde for individuelle omstændigheder.

Ydelser

Vores ydelser i Strategi & Viden danner alle grundlaget for vores videre arbejde, og eksekveres i tæt samarbejde med den enkelte kunde.

  •  Strategi- og afklaringsworkshops
  •  Image- og målgruppeanalyse
  •  Effekt- og tiltrækningsanalyser

Herudover udarbejder og eksekverer vi hvert år en række større analyserapporter, som kan tilkøbes og bruges til benchmarks e.g.

Læs mere om rapporterne her.

“Vi valgte CompanYoung, da vi fra første færd opfattede firmaet som en partner med et stort kendskab til de unge og deres færden på sociale medier. Vi kunne på deres referencer se, at de havde lavet fine løsninger for lignende kunder.”

Holstebro Gymnasium og HF

Den rigtige strategi er fundamental

En god strategi skaber fantastiske resultater. Vores statistikker viser, at de bedste produkter starter med vidensanalyser og strategiplanlægning.

67%
har ikke foretaget forarbejdet
21%
øget ROI opnås ved målretning
90%
har ikke styr på hvordan deres målgruppe ser dem

Kompetente specialister

Vores team i Strategi & Viden har mange års erfaring med at udarbejde og eksekvere de rigtige strategier baseret på vores unikke viden om målgruppen, samt de analyser vi udarbejder for den specifikke kunde. Er du interesseret i at vide mere, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Rasmus Lindgaard

Team leader for Insight
22552222 [javascript protected email address] Linkedin

Anders Sondrup Bøegh

COO
24963501 [javascript protected email address] Linkedin

Skal vi snakke strategi, over en kop kaffe?

Har vi vakt din interesse?

Vi fortæller dig gerne meget mere om CompanYoung, og hvordan vi præcist kan hjælpe lige netop dig.