Unges valg af efterskole

– en undersøgelse af hvordan unge vælger efterskoler, og hvad der skal til, for at de vælger lige netop din efterskole

Tiltræk flere elever til din efterskole

Valget om at gå på efterskole er startskuddet til en større afsøgning. Udbuddet af efterskoler er stort, og kravene, som de unge sætter til skolerne, er høje.

Unges valg af efterskole er en årlig analyse, der omhandler beslutningsmønstre for unge, som har valgt at gå på efterskole.

Hvert år tager vi temperaturen på, hvad efterskoleelever og forældre vægter højest, når de skal vælge lige netop den efterskole, der skal være med til at forme den unges liv.

Få undersøgelsen

Unges valg af efterskole 2020

Med ‘Unges valg af efterskole’ har vi opnået et så stort datagrundlag, at det halve kunne være nok.

+70
Efterskoler deltog
+7.400
Elever deltog i analysen

Undersøgelse om elevers valg af efterskole

Rapporten giver dig indgående kendskab og forståelse for unges valg af efterskole. Vi belyser elever og forældres mange holdninger og meninger, der tilsammen danner grundlaget for det endelige valg af efterskole.

I undersøgelsen giver vi dig konkrete svar på hvilke faktorer, der spiller ind i valget af efterskole. Få svar på hvorfor unge vælger efterskole, hvem der påvirker elevens valg og hvilke forhold, der er af afgørende karakter for elevens valg af efterskole.

Med over 7.400 respondenter er ‘Unges valg af efterskole’ landets førende og mest veldokumenteret undersøgelse af efterskoleområdet.

 

Forespørg undersøgelsen

Få flere unge til at vælge din efterskole

‘Unges valg af efterskole’ er gratis for alle efterskoler, der har deltaget i undersøgelsen. Har din efterskole ikke deltaget i undersøgelsen, kan I købe den fulde rapport for at få en udslagsgivende indsigt i jeres målgruppe med analyser og statistik om efterskoler og hvordan elever vælger dem.

Pris
‘Unges valg af efterskole’
kr. 10.000
Gratis for deltagende efterskoler – hør mere

Deltag og få næste undersøgelse gratis

Analysen og rapporten ‘Unges valg af efterskole’ er gratis for efterskoler, der deltager i undersøgelsen og bidrager til indsamling af viden.

Når din efterskole deltager i undersøgelsen, har I mulighed for at få udarbejdet en tilpasset analyse, der gør jer skarp på tiltrækning af nye elever.

Pris
Rapporten og analysen ‘Unges valg af efterskole’
Gratis

Tilpasset analyse af din efterskole

Efterskoler, der har deltaget i undersøgelsen, har mulighed for at få udarbejdet en særskilt rapport tilpasset sin efterskole.

Her dykker vi ned i din data og måler den op i mod andre efterskoler samt kommer med konkrete anbefalinger, som du kan navigere ud fra.

Pris
Tilpasset rapport og analyse af din efterskole med anbefalinger
kr. 10.000

Få fat i undersøgelsen:
‘Unges valg af efterskole’

Udfyld formularen herunder, og lær mere om hvordan at du får flere unge til at vælge din efterskole.